POZNATA MISICA OSUĐENA ZA UBISTVO ČUVENOG BIZNISMENA: Ušla je u SOBU i upucala ga iz NJEGOVOG PIŠTOLJA!
Pre samog ubistva konzumirali su alkohol i kokai, Foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

rasplet

POZNATA MISICA OSUĐENA ZA UBISTVO ČUVENOG BIZNISMENA: Ušla je u SOBU i upucala ga iz NJEGOVOG PIŠTOLJA!

Sunita Hindić i ubijeni Nino Ivanković su, kako je navedeno, bili u ljubavnoj vezi

Objavljeno:

Sudsko veće Županijskog suda u Mostaru kojim je predsedao Elis Sultanić izreklo je danas presudu Suniti Hindić (21) iz Travnika za ubistvo mostarskog biznismena Nine Ivankovića (55) u njegovoj Villi u Buni kod Mostara. Bivša misica osuđena je na tri i po godine zatvora, piše Večernji.ba.

Sudsko veće Županijskog suda je ovo kazneno delo okarakterisalo kao ubistvo iz nehata. Prema optužnici Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije koju zastupa tužiteljica Tanja Marčinko, Hindić se tereti da je 4. oktobra 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu "Ville Ivanković“ u kojoj se nalazio Nino Ivanković te je, nakon verbalne svađe s njim, u jednom trenutku, u nameri da ga usmrti, ispalila hitac u njegovu pravcu. Usled zadobijene prostrelne rane Ivanković je obilno iskrvario i na licu mesta podlegao povredama.

foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

Sunita Hindić i ubijeni Nino Ivanković su, kako je navedeno, bili u ljubavnoj vezi, piše Klix.ba.

foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

Pre samog ubistva konzumirali su alkohol i kokain, a u jednom trenutku došlo je do svađe između njih dvoje nakon čega je ona napustila objekat o taksijem uputila u pravcu mostarskog naselja Ilići, navedeno je u optužnici. Tokom vožnje je s njim razmenjivala SMS poruke, među kojim je napisala: "Ološu, mrzim te...".

foto: Fejsbuk/Privatni arhiv

Potom se vratila u motel, u sobu u kojoj se nalazio Ivanković, gde su se nastavili kratko prepirati i gde ga je na kraju usmrtila iz njegovog pištolja CZ 7,65.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.