UMRO ZORAN LIVNJAK: Stravična SAOBRAĆAJNA NESREĆA kod TESLIĆA!
U saopštenju se dodaje da je njegova ćerka hospitalizovana u Klinici za anesteziju, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

loša vest

UMRO ZORAN LIVNJAK: Stravična SAOBRAĆAJNA NESREĆA kod TESLIĆA!

U stravičnoj nesreći na licu mesta poginule su Zoranova supruga Svjetlana (37) i ćerka Dragana Livnjak (19)

Objavljeno:

Zoran Livnjak (45) iz Banje Vrućice, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Teslića, preminuo je danas u Klinici za anesteziju i i intenzivno lečenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, dok je njegova ćerka Sofija odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

- Uprkos naporima lekara Klinike, pacijent je preminuo jutros od posledica teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći - saopštio je UKC RS.

U saopštenju se dodaje da je njegova ćerka hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje i odvojena od aparata za mehaničku ventilaciju.

- Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su preuranjene - navode u UKC RS.

U stravičnoj nesreći na licu mesta poginule su Zoranova supruga Svjetlana (37) i ćerka Dragana Livnjak (19), dok su on i Sofija sa teškim povredama glave prevezeni u UKC RS. Nesreća se dogodila 15. avgusta kada je na magistralnom putu Kotor Varoš - Teslić došlo do sudara njihove "fijat maree" sa "audijem A6" kojim je upravljao Goran Bijelac (20) iz Teslića.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću izazvao Bijelac koji je "audijem" prešao u levu saobraćajnu traku. U trenutku nesreće mladić nije imao vozačku dozvolu koja mu je ranije oduzeta zbog prebrze vožnje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.