IZETBEGOVIĆ KOMENTARISAO DODIKA: On je na početku TVRD, pa onda smekša
Bakir Izetbegović, Foto: Zorana Jevtić

IZJASNIO SE

IZETBEGOVIĆ KOMENTARISAO DODIKA: On je na početku TVRD, pa onda smekša

Izrazio je nadu da će u utorak biti postignut dogovor, a upitan da prokomentariše uslovljavanja srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika, Izetbegović je kazao da Dodik zna da smekša

Objavljeno:

Predsednik SDA Bakir Izetbegović izjavio je danas da će se na predstojećem sastanku sa liderima SNSD-a i HDZ-a, razgovarati o budžetu BiH, imenovanjima i drugim stvarima.

"Ja ne tražim ništa posebno novo, već samo da se ispoštuje Ustav i da se odredi šta je bošnjačka kvota, koja hrvatska i koja srpska. Ne mislim da ćemo praviti neke bitnije pomake, ali ne možemo raditi samo ono za šta je zainteresovana srpska strana", kazao je Izetbegović, prenosi sarajevski portal Klix.

Izrazio je nadu da će u utorak biti postignut dogovor, a upitan da prokomentariše uslovljavanja srpskog člana Predsedništva Milorada Dodika, Izetbegović je kazao da Dodik zna da smekša.

"To je poznati Dodikov stil. Bude tvrd na početku, pa smekša i dogovori se. Ja ga razumem, ali će i on razumeti nas kao i Čović. Neće biti ničega ako se ne dogovori sve", rekao je Izetbegović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.