HIT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NOVA HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE! Nikad nećete pogoditi o kojoj pesmi se radi!
Govoreći o kulturi videli smo kako smo lako ukinuli budžžet za kulturne institucije, Foto: Printscreen

hitčina!

HIT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA NOVA HIMNA BOSNE I HERCEGOVINE! Nikad nećete pogoditi o kojoj pesmi se radi!

Manje kritički nastrojeni nisu bili ni ostali poslanici

Objavljeno: 15:46h

Poslanik Demokratske fronte u Predstavničkom domu federalnog parlamenta Samer Rešidat predložio je na današnjoj sednici da himna aktuelne Vlade FBiH bude hit Željka Joksimovića "Ni metar ni milimetar".

Rešidat je na sednici, na kojoj se raspravljalo o izveštaju rada vlade u prošloj godini, oštro kritikovao taj izveštaj ocenivšši da nije našao ni jednu zaslugu Vlade FBiH u dovođenju turista i povećanju njihovog broja o čemu govori Novalić.

“Turiste su doveli turistički radnici, a sad su ostavljeni na cedilu i pred gaššenjem su mnogobrojni hoteli. Govoreći o kulturi videli smo kako smo lako ukinuli budžžet za kulturne institucije. Vlada se otuđila od Parlamenta“, rekao je Reššidat, koji je zatim predložio da Joksimobvićeva pesma bude himna vlade u Sarajevu, preneo je portal Avaza.

Manje kritički nastrojeni nisu bili ni ostali poslanici, pa je tako Mirsad Čamdžić iz Naše stranke rekao da aktuelna vlada ima većinu da osvoji predmetni izveštaj, ali da se ponaša kao da ima jednu ruku pa "vesla u krug".

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.