STRANI AMBASADORI SU PAPAGAJI! Mile Dodik ima novu hit izjavu o kojoj svi pričaju!
Mislim da je to savršeno jasno svima u Republici Srpskoj, osim ovima iz SDS-a i PDP-a, Foto: Dragan Kadić

opet šokira

STRANI AMBASADORI SU PAPAGAJI! Mile Dodik ima novu hit izjavu o kojoj svi pričaju!

Baš njih briga za ovo ovde

Objavljeno:

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su pojedinim predstavnicima međunarodne zajednice "usta puna" pravne države, a kada se s njima razgovara o nezakonitom izboru članova CIK-a BiH onda kažu da je to dobro rešenje, što jasno govori da su oni politički na jednoj strani, na strani muslimana i SDA.

“Mislim da je to savršeno jasno svima u Republici Srpskoj, osim ovima iz SDS-a i PDP-a", istakao je Dodik, prenela je RTRS.

Naglasio je da "pojedini ambasadori u BiH kao papagaji pričaju o pravu i pravima, a kada ih pitate zašto podržavate nezakonito ponašanje onda kažu to je stvar lokalnih organa".

“Kakva je to vrednost Evrope, kome oni ovde podmeću priče o nekom ponašanju!? Naši ljudi moraju da razumeju, a mislim da Republika Srpska razume, da oni ovde imaju svoje interese i oni te svoje interese provode i obezbeđuju. Baš njih briga za ovo ovde. Oni će sutra, ako im bude odgovaralo, naći nekoga od nas i optužiti za nezakonito ponašanje oko izbora CIK-a bez obzira što mi nismo ni učestvovali u tome”, konstatovao je Dodik, koji je predsednik SNSD-a.

Dodao je da ambasador OEBS-a u BiH pokušava da nametne neke svoje vizure o tome kako i šta treba raditi u BiH.

“Ona istrčava i kaže da je sve u redu u vezi sa izborom CIK-a, a kada razgovorate sa predstavnicima zemalja koje čine OEBS oni kažu da nije u redu. Nju niko ništa ne pita i šta ima ona nama ovde da govori šta je u redu a šta nije. I dok god je tako BiH će biti neuspešna zemlja. Njima je važniji neki slučajni ambasador u BiH, nego da se održi pravni kontinuitet”, naveo je Dodik.

Naglasio je da ako kome odgovara nakaradno odlučivanje u BiH, odgovara Republici Srpskoj, jer je to još jedan dokaz da je BiH takva kakva je "ustvari nikakva".

Dodao je, međutim, da ipak veruje da u BiH i kod Srba i kod Bošaka i kod Hrvata postoje političke snage koje osporavaju ovakav izbor članova CIK i da to neće biti tako lako zaobiđeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.