Za 20 dana čak 3 brutalna ubistva u Bosni, policija nemoćna! (FOTO)

Istraga tapka u mestu

Za 20 dana čak 3 brutalna ubistva u Bosni, policija nemoćna! (FOTO)

Poslednja od tri likvidacije je ona Milana Vujičića (39), zvanog Vujke (na slici), koji je ubijen u sačeškuši u subotu ujutru ispred kafića "Kasper"
Objavljeno: 10:14h

U samo dvadeset dana na području Banjaluke i Gradiške desila su se tri ubistva. Zajednička im je - profesionalna egzekucija i mali broj dokaza. Za sada su sve ove istrage otvorene i na njima se intenzivno radi, objavile su "Novosti". Poslednja od tri likvidacije je ona Milana Vujičića (39), zvanog Vujke (na slici), koji je ubijen u sačeškuši u subotu ujutru ispred kafića "Kasper". U njega je ispucan rafal iz "kalašnjikova". Vujke je važio za jednog od najžešćih momaka u Gradišci i odranije je bio poznat policiji. Policija je pronašla opuške od cigareta na mestu gde je ubijen i to je jedan od ključnih dokaza jer se pretpostavlja da pripadaju ubici.

Desetak dana pre ovog zločina, u Banjaluci je ubijen Nebojša Čubrilović, narko-diler iz Slovenije. Bez svedoka, ubica je u sačekuši izrešetao Čubrilovića dok je ulazio u kuću gde je stanovao. Treće ubistvo oko kojeg policija još nema konkretnih dokaza i hapšenja je ubistvo Rade Dojčinović (60) od 19. septembra ove godine. Nesrećna žena je ubijena ispred svoje kuće u selu Jošikova Voda. Ubica je isplanirao do detalja ubistvo jer je pre zločina ugasio struju na kući kako nadzorne kamere ne bi ništa snimile.
Nakon zločina ubica je od nje ukrao novčanik. Ali, policija istražuje da li je ovo namerno urađeno da istraga skrene u drugom pravcu kako bi se odmah posumnjalo na koristoljublje. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.