HTELA DA KAŽE RESPIRATOR, UMESTO TOGA LUPILA ZA MEDALJU! Balkan bruji o hit izjavi ove DIREKTORKE (VIDEO)
Permutovala je reči, Foto: FENA

blam

HTELA DA KAŽE RESPIRATOR, UMESTO TOGA LUPILA ZA MEDALJU! Balkan bruji o hit izjavi ove DIREKTORKE (VIDEO)

Kineski respiratori, koje je Hodžićeva firma kupila, plaćeni su oko pedeset hiljada evra po komadu, dok oni zapadnih proizvođača na tržištu stoje između 35 i 40 hiljada evra

Objavljeno:

Pomoćnica direktora Federalne uprave Civilne zaštite u Sektoru za finansijsko-računovodstvene poslove i javne nabavke u BiH Sanita Alagić postala je viralni hit nakon što je govorila o "registratorima" umesto o respiratorima.

"To je bila jedina firma koja je ponudila da će do kraja meseca aprila isporučiti registratore i taj deo ugovora je u potpunosti ispoštovan tako da još jednom se zahvaljujemo", ispričala je Alagić govoreći o firmi Srebrna malina iz Srebrenice koja je registrirovana za uzgoj te preradu voća i povrća, a po narudžbi vlasti BiH kupila je stotinu respiratora za lečenje obolelih od covida-19. Video je objavila FENA.

Inače, poljoprivredna firma koja je uvezla respiratore je u vlasništvu TV voditelja Fikreta Hodžića. Kineski respiratori, koje je Hodžićeva firma kupila, plaćeni su oko pedeset hiljada evra po komadu, dok oni zapadnih proizvođača na tržištu stoje između 35 i 40 hiljada evra. Posao je bio vredan 10,5 miliona maraka, odnosno gotovo 40 miliona kuna. Voditelj se u međuvremenu oglasio i objasnio kako je njegova zarada bila - skromna.

"U poslu sa respiratorima nismo bili vođeni profitom. Naprotiv, s obzirom na vrstu posla koju smo uradili, našu zaradu bismo mogli smatrati skromnom. Ali, ponavljamo, zarada nam i nije bila na prvom mestu", kazao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.