DOK BUDEŠ OVO ČITALA, JA ĆU BITI MRTVA! Devojčica ostavila oproštajno pismo i jezive detalje a onda sekočila u smrt
ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

DOK BUDEŠ OVO ČITALA, JA ĆU BITI MRTVA! Devojčica ostavila oproštajno pismo i jezive detalje a onda sekočila u smrt

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je devojčica u pismu napisala: “Kada budeš ovo čitala, ja ću već biti mrtva”

Objavljeno:

Trinaestogodišnja devojčica iz Travnika, koja je u ponedeljak pronađena mrtva ispred zgrade u Ulici Kralja Tvrtka u Novom Travniku, počinila je samoubistvo, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema informacijama iz istrage ona je skočila sa balkona stana na osmom spratu zgrade i iza sebe je ostavila oproštajno pismo.

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je devojčica u pismu napisala: “Kada budeš ovo čitala, ja ću već biti mrtva”.

To pismo je pronađeno na njenom laptopu. Izvor blizak istrazi je kazao da je devojčica noć uoči tragičnog događaja ostala budna do kasno, dok su njene sestre i roditelji otišli spavati.

– Ona je tada verovatno napisala oproštajno pismo i bacila se u smrt s balkona dok su njeni ukućani spavali. Zašto je to uradila još uvek nije poznato – rekao je za Srpskainfo izvor blizak istrazi.

U Tužilaštvu Srednjobosasnkog kantona, koje vodi istragu, kazali su da nema dokaza da se radi o krivičnom delu, ali ima naznaka da je u pitanju samoubistvo.

– Obdukcioni nalaz je urađen i sve ukazuje da se radi o samoubistvu. Slučaj se još istražuje i ne možemo da otkrivamo detalje – rekli su u Tužilaštvu SBK.

Beživotno telo devojčice pronašli su slučajni prolaznici u ponedeljak oko šest časova ujutru i o svemu obavestili policiju.

Po okončanju uviđaja pripadnici policije zajedno sa postupajućim tužiocem sa lica mesta izuzeli su sve tragove, među kojima je bio i laptop na kome je nađeno oproštajno pismo.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.