SVAKODNEVNO PUTOVAO KOMBIJEM I AUTOBUSOM Radnik zaražen korona virusom, bio u kontaktu sa 38 OSOBA
Putovao je iako je bio zaražen, ilustracija, Foto: EPA / JUANJO MARTIN

bosanski petrovac

SVAKODNEVNO PUTOVAO KOMBIJEM I AUTOBUSOM Radnik zaražen korona virusom, bio u kontaktu sa 38 OSOBA

Grbić je rekao da će ovi organi odlučiti da li će za pomenute osobe biti propisana mera izolacij

Objavljeno:

Muškarac iz Bosanskog Petrovca, kod kojeg je potvrđen korona virus, bio je u kontaktu sa 38 ljudi sa kojima je putovao na relaciji Bosanski Petrovac-Drinić i njihova imena smo dostavili nadležnim zdravstvenim organima u Mrkonjić Gradu, rekao je načelnik opštine Drinić Milan Grbić.

Grbić je rekao da će ovi organi odlučiti da li će za pomenute osobe biti propisana mera izolacije, dodavši da će zahtevati da one budu testirane na virus.

On je naglasio da je jedna od pomenutih osoba iz Drinića, dok su ostali iz opštine Bosanski Petrovac, a zaposleni su u Šumskom gazdinstvu.

– Muškarac kod kojeg je potvrđena zaraza putovao je kombijem Šumskog gazdinstva, troje je išlo iz pravca Krnjevuše do Škrakića brda. Tu su prelazili u drugi kombi i tim vozilom išli u radnu jedinicu. Radnike su na posao prevozila tri prevozna sredstva, dva kombija po 17 mesta i autobus sa 30 mjesta. Na posao je svakodnevno putovalo 20 do 25 radnika – rekao je Grbić.

Prema njegovim rečima, zaraženi muškarac je prošle godine imao upalu pluća, te je, kako je naglasio, zbog toga trebao biti obazriv.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic/Srna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.