Pucači iz Bileće dali intervju pre hapšenja: Evo šta su rekli o rafalima za Novaka! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

proslavili na spski način

Pucači iz Bileće dali intervju pre hapšenja: Evo šta su rekli o rafalima za Novaka! (VIDEO)

Na vest da je Novak Đoković osvojio je po prvi put Roland Garos, to je izazvalo veliki broj reakcija, a posebno su to dvojica mladića iz Bileće proslavili na neobičan način
Objavljeno: 17:06h

Akteri snimka koji se veoma brzo proširio na društvenim mrežama i izazvao brojne komentare, Mile Hrnjaz i Marko Dangubić govorili su neposredno pre hapšenja. Oni kažu da je sve ispalo spontano, kao i da su videli da ih snimaju, ali nisu obraćali pažnju. Ka-laš-nji-kov: Novak pobedio, baje cepale rafale po Bileći! (VIDEO) - Proslavili smo kako smo proslavili, malo nas je ponela atmosfera, nekima smeta način proslave, ali tako je kako je. Mislim da je bilo razloga za veliko slavlje, kaže Mile Hrnjez, dok drugi akter, njegov prijatelj Marko Dangubić dodaje:

- Đokovića redovno pratimo. To je jedini Srbin koji nas pozitivno u svetu predstavlja. Pa i mi da dočaramo i na pravi srpski način proslavili - kaže on. Kada je meč već završen Mile je uzeo kalašnjikov i ispalio rafal, a Marko se drugom puškom pridružio. Oni kažu da je to bilo tradicionalno srpsko slavlje. Dodaju i da nisu ugrozili bezbednost, jer su to bili manevarski meci. Mile Hrnjez dodaje da je on ovaj snimak preko prijatelja okačio na Fejsbuk. Hrnjez kaže da su se komšije uplašile, pa i njegov otac koji je u tom trenutku radio na mešalici.

(Espreso.co.rs / Herceg televizija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.