OVDE NEŠTO DEBELO NIJE U REDU: Otkriveno da je BOSANAC dobio KORONAVIRUS mesec dana pošto se vratio iz Italije!
ilustracija, Foto: EPA/RUNGROJ YONGRIT, Ilustracija

nešto ovde ne štima

OVDE NEŠTO DEBELO NIJE U REDU: Otkriveno da je BOSANAC dobio KORONAVIRUS mesec dana pošto se vratio iz Italije!

U Banja Luci je zatvorena Osnovna škola “Branko Ćopić” jer je jedan od učenika koji je bio na nastavi zaražen koronavirusom

Objavljeno:

Otac deteta iz Italije se vratio u Banja Luku pre mesec dana, a testiran je tek početkom nedelje te je potvrđeno da ima koronavirus. Pozitivan je i njegov sin, a supruga je negativna

U Banja Luci je zatvorena Osnovna škola “Branko Ćopić” jer je jedan od učenika koji je bio na nastavi zaražen koronavirusom, a virus ima i njegov otac.

Školu su zatvorili i dezinfikovali , a učenike su testirali no niko drugi nije pozitivan. Ipak, moraju biti u kućnoj izolaciji 14 dana pa će ih opet testirati, pišu 24 sata. Otac deteta iz Italije se vratio u Banja Luku prije mesec dana, a testiran je tek početkom nedelje te je potvrđeno da ima koronavirus.

Pozitivan je i njegov sin, a supruga je negativna. Budući da se spekuliše da je zaraženi otac iz Banje Luke možda putovao do BiH preko Hrvatske, za komentar je upitan direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo dr. Krunoslav Capak postoji li opasnost od širenja zaraze.

– Ako se pri prolasku kroz Gradišku ni s kim nije grlio, ljubio ili rukovao, onda opasnosti nema. Takođe, nemoguće je da neko pokaže simptome mesec dana nakon što se vratio iz kriznog područja. Tu nešto ne štima – rekao je Capak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.