PREMIJER RS GOVORIO DA JE VIRUS IZMIŠLJEN, A ONDA JE STIGAO U BIH: Višković sada otkriva nove detalje o OBOLELOM
Radovan Višković, Foto: Youtube printscreen

virus u bih

PREMIJER RS GOVORIO DA JE VIRUS IZMIŠLJEN, A ONDA JE STIGAO U BIH: Višković sada otkriva nove detalje o OBOLELOM

Premijer RS je potvrdio da je doneta odluka da u školi u Banjaluci, koju pohađa dete zaraženo virusom, nastava bude obustavljena do ponedjeljka

Objavljeno:

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je muškarac kod kojeg je potvrdjen koronavirus iz Čelnica i da je radio kao vozač kamiona u okolini Verone.

Ranije je saopšteno da je virusom zaražen i sin ovog muškarca, koji pohadja osmi razred banjalučke Osnovne škole "Branko Ćopić". Višković je naveo da je Vlada RS rešena da se suoči sa ovim problemom.

"Za sada ne možemo da procenimo kako će situacija da se odvija, radićemo prema uputstvima Svetske zdravstvene organizacije", kazao je on.

Premijer RS je potvrdio da je doneta odluka da u školi u Banjaluci, koju pohađa dete zaraženo virusom, nastava bude obustavljena do ponedjeljka.

"Potrebno je da budu testirani svi učenici i nastavnici koji su bili u kontaktu sa ovim detetom. Siguran sam da ima još slučajeva zaraze kod ljudi koji su došli iz Italije u BiH, ali nisu otkriveni", rekao je Višković.

Premijer RS je još juče tvrdio da je "korona virus izmišljen, kako bi se zaustavio privredni rast nekih zemalja".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.