ČOVEK DOBIO NA LOTOU I NESTAO! NEMA MU NI TRAGA NI GLASA: Svi tragaju za njim! Kome će ići ovi MILIONI?
Foto: Printscreen / Prva TV

igre na sreću

ČOVEK DOBIO NA LOTOU I NESTAO! NEMA MU NI TRAGA NI GLASA: Svi tragaju za njim! Kome će ići ovi MILIONI?

Izvučeni brojevi koji su bili srećni za igrača iz Žepča su 1, 4, 5, 9, 12 i 13

Objavljeno:

U Žepču je kupljen dobitni listić igre Super loto koji je srećnom vlasniku u subotu donio dobitak od 973.219,50 KM.

Listić je uplaćen 13. februara u 10.53 sati na uplatno-prodajnom mestu Lutrije Bosne i Hercegovine u Žepču, u ulici Prva bb.

Sedma kombinacija brojeva na odigranom tiketu igraču iz Žepča donela je skoro milionski dobitak.

Izvučeni brojevi koji su bili srećni za igrača iz Žepča su 1, 4, 5, 9, 12 i 13.

Nakon što se vest o dobitnom listiću kupljenjom u Žepču proširila gradom, građani su sa znatiželjom počeli nagađati o potencijalnom dobitniku.

Kako kaže prodavač listića Amel Nalić, čim se čulo za ovu vest, igrači su počeli dolaziti i raspitivati se ko je srećni vlasnik skoro milion maraka.

Osećam se ispunjeno i radosno zbog činjenice da je neko ovim novčanim dobitkom olakšao svojoj porodici i sebi ostatak života. Od momenta kada je izvučen listić, dobio sam na stotine poziva, upita i svi pitaju je li se javio igrač, zna li se ko je dobio. Ja, kao odgovorni radnik, i da znam, ne bih otkrio – ističe u šali Nalić, koji dodaje da se potencijalni dobitnik još nije javio u prodajni centar u Žepču, a nema informacija da se javio u Centralu u Sarajevu, piše Avaz.

Žepčaci, uz kafu i na društvenim mrežama, uz čestitke, dobitniku, uglavnom, ističu kako ne bi voleli da je novac dobio neko dobrostojeći. A među onima koji komentarisali ovu vest, ima i skeptika, koji tvrde da je sve namešteno i da ustvari niko taj novac i neće dobiti. Neki, pak, tvrde da se već zna ko je dobio, jer na prodajnom mestu imaju nadzorne kamere i na osnovu snimka se tačno zna ko je kupio dobitni listić.

Pre sedam godina na istom prodajnom mestu Lutrije BiH u Žepču kupljen je bingo listić, koji je vlasniku doneo 2.241.741 konvertibilnih maraka. Nikad se nije saznalo ko je dobio toliki novac, ali se zna da je iz Žepča, jer je porez od dobitka uplaćen na području žepačke opštine.

Na ovom prodajnom mestu bila su još tri velika dobitka. Jedan od 300.000 i dva od po 108.000 maraka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hayat.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.