POGINULE NAJLEPŠE SESTRE BALKANA: Njihov otac je DOBRO POZNAT iz RATA U BOSNI!
Kola su se pretvorila u krš, Foto: Printscreen

neviđena tragedija

POGINULE NAJLEPŠE SESTRE BALKANA: Njihov otac je DOBRO POZNAT iz RATA U BOSNI!

Brojni mediji u Švedskoj pišu o tragičnoj nesreći u Geteborgu

Objavljeno: 17.02.2020. 08:54h
  • 95

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko četiri sata u Geteborgu poginule su četiri osobe čija je starost oko 20 godina, a, kako je Faktoru potvrđeno, nažalost, među stradalim su i dve sestre Elma (19) i Irma Usto (20).

One su kćerke Dženane i Midhata Uste Mirze, koji je u ratu bio pripadnik Specijalne jedinice MUP-a RBiH, a prijatelji i rodbina su ga zvali Čupo. Posle rata odselio se u Švedsku gde živi i radi.

foto: Fejsbuk

U aprilu su trebale doći u Sarajevo sa ocem na dan policije i već su bile rezervisale karte – rekao nam je u telefonskom razgovoru za Faktor deda Alija Usto koji je dodao da su roditelji još uvek u bolnici nakon što im je saopštena vest o tragičnoj smrti kćerki.

foto: Printscreen

Brojni mediji u Švedskoj pišu o tragičnoj nesreći u Geteborgu.

Policija je dobila obaveštenje oko 04.07 sati da je jedan automobil udario direktno u betonski stub na delu autoputa E20 Olskroksmotet, koji prolazi sredinom Geteborga. Uzrok nesreće je najverovatnije klizavost i neprilagođena brzina.

Policija traga i za osobom koja je snimala sabraćajnu nesreću pre dolaska policije i pobegla sa mesta nesreće, što se klasifikuje kao prekršaj za širenje privatnog snimka bez dozvole – piše Geteborgs-Posten.

Bonus video:

(Espreso.rs/Sandžačke live)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media