NIKADA NISU DOČEKALI PRAVDU: Ovo su najšokantniji NEREŠENI SLUČAJEVI regiona! Njihove ubice još NA SLOBODI (VIDEO)
Nisu dočekali pravdu, Foto: Facebook printscreen

ALARMATAN BROJ

NIKADA NISU DOČEKALI PRAVDU: Ovo su najšokantniji NEREŠENI SLUČAJEVI regiona! Njihove ubice još NA SLOBODI (VIDEO)

Velika nepravda pokrenula je čitav društveni pokret pojedinaca koji su se okupili pod sloganom "Pravda za Davida".

Objavljeno:

Ubistvo mladića Davida Dragičevića potreslo je region, a dve godine kasnije i dalje nije rešeno.

Detalji ovog stravičnog zločina već uveliko su poznati - policija je prvo pokušala da ga predstavi kao nesrećan slučaj, da bi ubrzo promenili priču.

Niko i dalje nije preuzeo odgovornost za smrt mladića, a velika nepravda pokrenula je čitav društveni pokret pojedinaca koji su se okupili pod sloganom "Pravda za Davida".

U toj grupi sada je osvanuo potresan tekst u kojem se, pored Davidovog ubistva, navode i svi ostali slučajevi u kojima je došlo do zataškavanja zbog moćnih uticaja odgovornih.

Prenosimo u celosti:

- Ja sam Danijela Aranđelović, zataškali su moj slučaj tako što su rekli da sam vozila pijana iako je dokazano da je alkotest bio 0, da sam umrla na licu mesta iako piše da sam umrla sat kasnije, i da sam iskrvarila iako na licu mesta nije bilo ni kapi krvi.

Ja sam Denis Mrnjavac, izboli su me vršnjaci nožem pred punim tramvajem, pred 50 svedoka koji nisu reagovali i nisu mi spasili život!

Ja sam Ivona Bajo, moj slučaj su zataškali tako što su rekli da me slučajno ubola žica na biciklu, iako su za to bili odgovorni kriminalci pred čijim sam se kamionom slučajno našla dok su nosili teret sumnjiva porekla!

Ja sam Nikola Đurović, pregazio me na pešačkom prelazu budzovan, umesto koga je odgovornost preuzeo čovek koji nije ni bio u državi tokom mog ubistva!

Ja sam Stanko Gligorević, iz pištolja u školskom dvorištu ubio me drug i dobio minimalnu zatvorsku kaznu!

Ja sam Harun Mujkić, glavu mi je razbio školski drug zbog čega sam ostao na mestu mrtav, drug je dobio smanjeno vladanje za moje ubistvo!

Ja sam Jovan Arbutina, pijani vozač me pregazio na pešačkom prelazu i skratio moj život 6 dana pre mog dvadesetog rodjendana, dobio je 6 meseci kazne, a moja porodica nije bila obaveštena da je suđenja uopšte bilo!

Mi smo Edin Herić, Adel Sehić, Alem Dedić i Reuf Alibašić, nas su pozvali u rudnik gde su nas zive zatrpali, bili smo živi jos satima nakon sto smo popreko umrli bez vazduha, činili smo sve da se izvučemo napolje, ali nije pomoglo! Naš slučaj je u procesu zataškavanja!

Ja sam Alen Šehović, mene je pijani granični policajac udario autom i vukao za sobom 50 metara dok sam još bio živ! Nastavio je dalje i nije pokušao da mi pomogne!

Ja sam Mahir Rakovac, školski drugari su me silovali oklagijom, zatim verbalno, psihički i fizički nastavili svakodnevno da se iživljavaju nada mnom celih 5 godina! Prebacio sam se u drugu školu gde su me isti ponovo pratili i zlostavljali! Ubio sam se nakon 5 godina torture!

Ja sam Dženan Memić, zadobio sam udarac u glavu koji me odveo u komu a zatim u smrt! Moja devojka Alisa je glumila amneziju a tužilaštvo je pokušalo da svali ubistvo na ljude koji ga nisu počinili!

Mi smo Edita Malkoč i Selma Agić, pregazio nas je budžo koji je uspeo da pobegne u drugu zemlju, i čiji su pomagači pisali istom da je vreme da beži jer nas je hitna 'počistila' s ulice!

Ja sam David Dragičević, kidnapovali su me, silovali, mučili i na kraju ugušili pripadnici MUP-a i mafija, prolazio sam neviđenu torturu 7 dana pre smrti, ubice su moju smrt pokušale da predstave kao samoubistvo!

Ja sam Muhamed Vehabović, pretučen sam nakon sto sam zadobio smrtonosne povrede na glavi! Prijatelji su me doveli kući i rekli roditeljima da ne mogu doći sebi jer sam pijan! Umro sam od povreda!

Ja sam Bojan Milovanović, zadobio sam ubod šarafcigerom u gradu u koji sam došao samo da izađem i dobro se provedem, ostao sam na mestu mrtav!

Mi smo Adis Šehović i Davor Vujinović, ubijeni smo kalašnjikovom jer smo vršili svoju ljudsku i policijsku dužnost, i jer smo bili pošteni! Naš slučaj je u procesu zataškavanja.

I mnogi drugi..

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pravda za Davida)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.