Posetioce Jahorine osim snega ovih dana očekuje i dobra zabava a njen garant je Željko Ninčić-Marinko Ćutuk
Foto: Promo

LEPE VESTI

Posetioce Jahorine osim snega ovih dana očekuje i dobra zabava a njen garant je Željko Ninčić-Marinko Ćutuk

Zimska čarolija na olimpijskoj planini Jahorini nastavlja se sa 35 centimetara novog snega

Objavljeno:

Čak 35 centimetara novog snega koji je Zimska čarolija na olimpijskoj planini Jahorini nastavlja se sa 35 centimetara novog snega koji je intenzivno padao toku prethodna dva dana, saopštavaju iz Olimpijskog centra Jahorina.

foto: Promo

Nove snežne padavine dodatno su poboljšale uslove za skijanje i ulepšale boravak svih gostiju ove olimpijske planine. U narednom periodu na Jahorini se očekuje dobro skijanje i još bolja zabava.

Povodom obeležavanja godišnjice Olimpijskih igara koje su ostavile veliki trag u istoriji Jahorine, za vikend posetioce ove planine očekuje smeh i zabava uz stand up komediju “Ero sa ovoga sveta” u izvođenju Željka Ninčića, poznatog po ulogama kultnih likova iz “Audicije” - Marinka Ćutuka i Vesele. Sa početkom u 21:30 časova u hotelu Vučko na Jahorini Ninčić će prirediti noć za pamćenje, a svi zainteresovani svoje karte po ceni od 10 KM mogu kupiti u hotelu Vučko, kao i na prodajnim mestima Olimpijskog centra Jahorina na Poljicama i Ogorjelici.

foto: Promo

Iz Olimpiijskog centra Jahorina pozvali su sve da ih posete u narednim danima i uživaju u svemu što Jahorina nudi u toku zimskih meseci.

foto: Promo

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.