RADOVAN SLAO GOLE FOTOGRAFIJE DETETU OD 12 GODINA! Detalji užasa u srpskom gradu!
Ilustracija, Foto: Printscreen

ODVRATNO

RADOVAN SLAO GOLE FOTOGRAFIJE DETETU OD 12 GODINA! Detalji užasa u srpskom gradu!

Njega su otkrili članovi grupe "Stop pedofiliji" koji su napravili lažni profil dvanaestogodišnje devojčice na Fejsbuku

Objavljeno:

Banjalučka policija identifikovala je i ispitala R.Š. zbog sumnje da je putem Fejsbuka slao gole fotografije i poruke devojčici.

On se sumnjiči da je počinio krivično delo "Iskorištavanje kompijuterske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnih dela seksualnog zlostavljanja ili iskorištavanja deteta".

Naime, policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, su putem društvenih mreža i sredstava javnog informisanja došli do saznanja da je izvršeno krivično delo.

Kod R.Š. su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela.

Kako nezvanično saznaju "Nezavisne", policija je dobila prijavu nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije navodne prepiske osumnjičenog sa maloletnicom. On je, naime, slao svoje gole fotografije na lažni profil devojčice iza kojeg su zapravo bili lovci na pedofile.

Njega su otkrili članovi grupe "Stop pedofiliji" koji su napravili lažni profil dvanaestogodišnje devojčice na Fejsbuku, na koju se "upecao" te je slao devojčici poruke neprimerenog sadržaja. Objavljena je i prepiska sa Fejsbuk profila pod imenom Radovan Šikanić sa profilom iza kojeg je stajala navodna devojčica, kao i sadržaj tih poruka.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom delu, te da se protiv R.Š. dostavi Izveštaj nakon kompletiranja predmeta.

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.