TRAGIČNA SUDBINA PORODICE IZ BANOVIĆA Poveli jedinu unuku na doček Nove godine i POGINULI
Foto: printskrin/TV Pink

tragedija

TRAGIČNA SUDBINA PORODICE IZ BANOVIĆA Poveli jedinu unuku na doček Nove godine i POGINULI

Nesreća se dogodila oko 13:30 h i zazvala velike neprilike na putu prema Sarajevu uoči novogodišnjeg slavlja

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Olovu, život su izgubuli supružnici Kazafer I Alzira Bečić iz Banovića.

Oni su krenuli na doček Nove godine u Sarajevo i poveli svoju jedinu unuku koja je ovom prilikom zadobila teške telesne povrede i trenutno se nalazi van životne opasnosti.

Prema neslužbenim informacijama devojčici su slomljene obe noge. Oni su iz Banovića krenuli sa unukinog maskembala koji je održan u Osnovnoj školi Banovići koju unuka pohađa. Iz još uvek, nepoznatih razloga, Bećići su s Passatom 8 podleteli pod cisternu.

Nesreća se dogodila oko 13:30 h i zazvala velike neprilike na putu prema Sarajevu uoči novogodišnjeg slavlja.

Kazafer i Alzira su ugledni građani Banovića čija je pogibija izazvala veliki šok. Prijatelji i komšije svoju tugu ne kriju. Ipred zgrade u kojoj su živeli sami, danas je sablasno, tužno i bolno.

Od komšija koje smo sreli mogla se čutu samo tuga u glasu. Inače, Kazafer je važio za ugledanog banovićkog privrednika, dobrog komšiju i prijatelja.

U poslednje vreme porodicu Bećić su zadesile brojne nesreće. Supruga Alzira pre samo nekoliko meseci izgubila je dva brata. Njene radne kolege kažu da je na maskembalu bila radosna zajedno sa unukom, kao da se konačno bila oporavila od nedavnih gubitaka najmilijih.

Kazafer je bio generalni direktor "Elektroremonta" Banovići, a obavljao je i nekoliko značajnih društvenih i političkih funkcija u Banovićima. Bio je i ugledni profesor na Mašinskom fakultetu u Tuzli, piše Avaz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.