DOBIO JE GANGRENU I IZGUBIO NOGU: Dok je bio u bolnici, mladi sugrađani su mu priredili prelepo IZNENAĐENJE (FOTO)
Samid Bačić, Foto: Facebook / Udruženje mladih - Fokus

HUMANI GEST

DOBIO JE GANGRENU I IZGUBIO NOGU: Dok je bio u bolnici, mladi sugrađani su mu priredili prelepo IZNENAĐENJE (FOTO)

Ova grupa mladih objavila je fotografije na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, i dokazala da humanost i dobra dela zaista postoje

Objavljeno:

Samida Bošića iz Dubice iznenadila je grupa mladih volontera iz Udruženje mladih “Fokus” kada su mu tokom njegovog boravka u bolnici renovirali celu kuću.

Ova grupa mladih objavila je fotografije na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, i dokazala da humanost i dobra dela zaista postoje.

- Pre tačno dve sedmice smo našeg sugrađanina Samida Bačića odvezli u Gradišku bolnicu gde mu je ustanovljena gangrena, pa je operativni zahvat iznad predela koljena nažalost bio neophodan. Ostavljeni dojmom iz bolnice i kuće u kojoj je živio došli smo na ideju da mu renoviramo kuću i tako ga iznenadimo po njegovom povratku u Dubicu - napisalo su ovi mladi volonteri.

Dodali su da mu je u celom projektu pomogla njegova rodbina iz inostranstva, tačnije Amir Nahić, koji se odmah složio s idejom.

-Radovi su trajali 8 dana, ukupno je pomoglo 8 volontera, a dolazili su u zavisnosti od svog slobodnog vremena da pomognu. Materijal za izgradnju koštao je 2.487,64 KM, a kao nagradu za naš trud, za volontere je izdvojeno 1.270 KM da se počastimo - navode skromni momci iz ovog udruženja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CDM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.