KONJU JEDAN, NE SMEM DA NAPADAM KRETENA! Dodik potpuno IZGUBIO ŽIVCE na sednici SKUPŠTINE! (VIDEO)
Milorad Dodik na skuštini tokom svog izlaganja, Foto: Pritnscreen

pobesneo!

KONJU JEDAN, NE SMEM DA NAPADAM KRETENA! Dodik potpuno IZGUBIO ŽIVCE na sednici SKUPŠTINE! (VIDEO)

Na početku je Nebojša Vukanović glasno tražio povredu Poslovnika, što mu nije dozvolio Čubrilović, nakon čega je nastala polemika i galama

Objavljeno:

U Banjaluci je nešto posle 17 časova počela Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske, sa samo jednom tačkom dnevnog reda – Informacija o Programu reformi, koji je usvojilo Predsedništvo BiH.

Predsednik parlamenta Nedeljko Čubrilović rekao je da će se raditi noćas do okončanja sednice.

Za usvojeni dnevni red glasalo je 50 poslanika od 76 prisutnih.

Na početku je Nebojša Vukanović glasno tražio povredu Poslovnika, što mu nije dozvolio Čubrilović, nakon čega je nastala polemika i galama.

Nakon što je Milorad Dodik Čubriloviću prokomentarisao da se dozvoli Vukanoviću da govori, poslanik SDS-a je snažno negodovao, a Čubrilović mu je zapretio udaljavanjem sa sednice.

Izvestilac na tački dnevnog reda je član Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je dobio odobrenje za obraćanje do 90 minuta.

SDS-ov šef kluba poslanika Miladin Stanić javio se za reč, podsetio “na prevaru”, tvrde da im nije dostavljen original dokumenta, već „podvala koja im je dostavljena na kolegijumu NSRS“.

Glasno vikanje je usledilo, Dodika je ometao Nebojša Vukanović, kao i ostali opozicionari, a Dodik je Čubriloviću uzvratio:

“Pusti, oni meni ne smetaju. Nemoj ti da mi smetaš“.

Dodik više nije mogao da se kontroliše, pa je počeo i sa žestokim uvredama člana opozicije.

- Da se oslobodim vas budala, to tražim, konju jedan! E to je to! Šta ti mene moliš, šta nisi prekidao dok je bilo vreme ovde! Imao si priliku, izložio si me ovde da sat vremena slušam galamu. Doveste ovu skupštinu u sprdnju najobičniju zbog par idiota. Ne smem da napadam kretena, a on meni nema šta ne govori - vikao je Dodik dok ga je predsedavajući molio da prekine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.