TUČA U SKUPŠTINI! DRAGAN LUKAČ LUPIO STANIVUKOVIĆA, sve je počelo zbog zastavica NATO alijanse! (VIDEO)
Dragan Lukač i Draško Stanivuković, Foto: Pritnscreen

skandal!

TUČA U SKUPŠTINI! DRAGAN LUKAČ LUPIO STANIVUKOVIĆA, sve je počelo zbog zastavica NATO alijanse! (VIDEO)

Pre incidenta Lukač je uputio pretnje Stanivukoviću govoreći mu da će ubuduće završiti kao zastavica NATO koju je Stanivuković bacio na pod

Objavljeno:

Nakon što je ranije Draško Stanivuković, poslanik PDP-a izašao ispred Milorada Dodika i mahao zastavicama NATO-a, te iste podelio i premijeru manjeg bh. entiteta Radovanu Viškoviću, došlo je do incidenta u kojem je učestovovao ni manje ni više, nego prvi policajac u RS, ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, piše Avaz.

Naime, tokom njegovog obraćanja zastupnicima, Lukač se direktno obratio Stanivukoviću zbog zastavica NATO-a.

- Dok sam se ja borio iznad glave su mi leteli avioni NATO-a. Mislio sam hoće li mi njihova bomba pasti na glavu. Ti si tada bio malen, ali bi sada trebao da znaš neke stvari. Nemoj više da donosiš to u Skupštinu inače ćeš završiti kao zastavice - poručio je Lukač Stanivukoviću.

Nako toga Stanivuković je ustao i došao ispred Lukača, na što ga je ministar unutrašnjih poslova manjeg bh. entiteta udario u lice, ali i nazvao majmunom.

Pre incidenta Lukač je uputio pretnje Stanivukoviću govoreći mu da će ubuduće završiti kao zastavica NATO koju je Stanivuković bacio na pod.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.