OVAKVO NEŠTO NEMA NI U RATU! Mladiću (30) čupali nokte i mučili ga do smrti! Svirepo ubistvo SNIMALI TELEFONOM!
Ubijeni Edin Zejčirović, Foto: Facebook / Pravda za Edina

UBISTVO EDINA ZEJČIROVIĆA

OVAKVO NEŠTO NEMA NI U RATU! Mladiću (30) čupali nokte i mučili ga do smrti! Svirepo ubistvo SNIMALI TELEFONOM!

Na snimci se čuje i kako jedan od ubica govori Edinu: 'Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta...'.

Objavljeno:

Porodica je Edina Zejćirovića (30) poslednji put videla 17. novembra ove godine, a o njegovom nestanku obavestili su policiju u Čeliću i u Brčkom.

Istražitelji su 5. decembra uhapsili trojicu muškaraca koje sumnjiče da su ga oteli, mučili i zatim bacili u Savu kod Brčkog. Upravo su tamo pronašli njegovo telo 6. decembra. Dva dana nakon toga uhapšen je i četvrti muškarac osumnjičen za ovo svirepo ubistvo, a koji je sve vreme bio u begu. Uhapšen je na dan kad su se porodica i prijatelji poslednji put opraštali od voljenog Edina.

Stanovnike BiH je posebno šokirao način na koji je mladić ubijen. Njegovi egzekutori su ga mučili i sve to snimali telefonima. Snimak je objavljen i na društvenim mrežama. - Snimak je digao ljude na noge. Onako nešto nije viđeno u ratu. Pa šta im je uradio da mu kidaju nokte, da uriniraju po njemu - rekao je za Dnevni avaz jedan od osnivača Fejsbuk stranice 'Pravda za Edina'. Na snimci se čuje i kako jedan od ubica govori Edinu: 'Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta...'.

Ove reči koje je izgovorio jedan od ubica jasno ukazuju da bi motiv mogla biti bezobzirna osveta zbog ljubomore. Na snimku je prikazano maltretiranje i batinanje nesrećnog mladića uz teške uvrede i psovke, piše Avaz.

Na društvenim mrežama oglasio se Edinov brat Kenan koji najviše žali za time što ga nije video 17. novembra da ga izgrli i izljubi. Umesto toga, prepoznao ga je u mrtvačnici. - Stojim ja ispred, sve Boga molim da nije on. Sve mislim da je živ. Ulazim na vrata kad tamo na stolu moj brato leži. Lep moj brato kao što je uvek bio, crna kosa, crna brada, lepo lice kao u manekena - napisao je Kenan i zahvalio svim ljudima koji su u ovim teškim danima bili uz njega i njegovu porodicu.

Podstaknuti ovim monstruoznim ubistvom, neki njegovi prijatelji su pokrenuli Fejsbuk stranicu Pravda za Edina kako bi proširili svest o društvu u kojem živimo.

- Želimo podići svest ljudi o tome u kakvom vremenu živimo i s kakvim ljudima se svaki dan susrećemo i pijemo kafu. Edin je bio dobar čovek, nikome nije želeo zlo - rekli su za portal Otisak.ba. Poručili su i kako je jedan od ciljeva njihove stranice da se u zakonodavstvo BiH uvede kazna doživotnog zatvora jer, kako kažu, takvu kaznu zaslužuju počinitelji zverskog ubistva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.