UŽASNOM PREVAROM IZVUKLA STARICI 13.000 EVRA: Banjaluka na nogama zbog devojke koja skida crnu magiju
Bosanska policija / Ilustracija, Foto: Profimedia

strašno

UŽASNOM PREVAROM IZVUKLA STARICI 13.000 EVRA: Banjaluka na nogama zbog devojke koja skida crnu magiju

Prevarantkinja verovatno nije ni slutila da će nesrećna starica izneti pred nju svu ušteđevinu

Objavljeno:

Banjalučka policija je na nogama i to zbog mlađe žene koja je prevarila Banjalučanku (79) za 25.340 maraka (oko 13.000 evra).

Izvor Srpskainfo iz Policijske uprave Banjaluka otkriva kako je beskrupulozna prevarantkinja iskoristila lakovernost starice i na podmukao način ušla u porodičnu kuću žrtve.

– Prema navodima iz prijave, mlađa ženska osoba pozvonila je na vrata porodične kuće starice. Kada je nesrećna žena otvorila vrata, ni slutila nije da je ustvari žrtva dobro smišljene prevare – ispričao je izvor iz banjalučke policije.

Nakon što je zatražila da joj starica skuva kafu, prevarantkinja je starici rekla kako će joj ubrzo neko umreti u porodici, ali i da ona može skinuti tu magiju. Naravno, za skidanje magije bio je potreban sav novac iz kuće.

Prevarantkinja verovatno nije ni slutila da će nesrećna starica izneti pred nju svu ušteđevinu.

– Kada je videla hrpu novca, zatražila je od starice da za potrebe skidanja crne magije, koja je navodno bačena na porodicu, donese hleb, so, šećer i druge “potrebne” namirnice. Međutim, kada je starica izašla iz sobe, prevarantkinja je pobegla iz kuće – objasnio je izvor iz Policijske uprave Banjaluka.

Slični slučajevi zabeleženi su u proteklom periodu na području više policijskih uprava u Republici Srpskoj.

Jednu grupu uspešno su locirali i uhapsili na području Prijedora i tada je utvrđeno da su prevaranti bili državljani Hrvatske koji su nakon hapšenja pušteni da se brane sa slobode.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.