KONAČNO ODLUČUJUĆI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ! Uspeli da otključaju njen telefon, OVA SLIKA JE PRESTRAVILA SVE
Lana Bijedić, Foto: Društvene mreže

ubistvo u mostaru

KONAČNO ODLUČUJUĆI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ! Uspeli da otključaju njen telefon, OVA SLIKA JE PRESTRAVILA SVE

Telefon bi, nadaju se istražioci, trebao sadržavati i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesretne Mostarke, pozivima, porukama...

Objavljeno:

IT stručnjaci u Nemačkoj uspeli su otključati telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. septembra.

U narednih skoro mesec i po potraga za počionicem ubistva punila je medijski prostor, a veštačenje telefona trebalo bi doneti odlučujući preokret.

Telefon nesrećne devojke vraćen je u Sarajevo, a analiziraju ga istražioci Federalne uprave policije (FUP). Kako saznaje Klix, na telefonu je pronađena fotografija napravljena s vijadukta na autoputu, ispod kojeg je telo Lane Bijedić pronađeno. Neverovatno i zastrašujuće je da je fotografisano baš ono mesto na kojem je ribar te kobne nedelje pronašao nepomično telo 19-godišnje Mostarke i nesuđene studentkinje građevine. Od ranije se zna da je devojka u svom neobjašnjivom i misterioznom kretanju tog dana viđena i na samom vijaduktu Studenci, kao i na putu do tog mesta od Autobusne stanice u Čapljini, na koju se dovezla iz Mostara. Telefon bi, nadaju se istražioci, trebao sadržavati i druge vredne podatke podatke o poslednjim danima nesretne Mostarke, pozivima, porukama...

Pripadnici MUP-a i Tužilaštva Zapadnohercegovačkog kantona poslednjih sedmica ispitali su na desetine i stotine osoba te pregledali nebrojene sate snimaka nadzornih kamera oko Čapljine. Lana Bijedić četiri dana nakon smrti ispraćena je iz Mostara za Beograd, gde je potom kremirana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.