MLADI TAKSISTA DIRNUO CEO REGION: Njegova mala akcija pokazala koliko je veliki čovek (FOTO)
Haris Polić, Foto: Facebook printscreen

svaka čast!

MLADI TAKSISTA DIRNUO CEO REGION: Njegova mala akcija pokazala koliko je veliki čovek (FOTO)

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca

Objavljeno:

Mladi taksista iz Zavidovića na svojoj Fejsbuk stranici objavio je sjajne vesti za sve roditelje dece sa poteškoćama u razvoju - nudi im besplatan prevoz.

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici objavio je poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice.

Na ovu odluku se, kako kaže za pomenuti portal, odlučio jer većina roditelja nažalost nije u mogućnosti da svoje dete odvede do bolnice zbog slabog finansijskog stanja.

Kaže da je ljudski da se u takvim situacijama pomogne.

- U okruženju u kojem se nalazim i poslu koji sam počeo nedavno raditi nailazim na svakakve situacije po pitanju dece s poteškoćama u razvoju, te njihovim roditeljima koji nisu u mogućnosti neke stvari priuštiti, jer znamo kakvo je stanje u državi da je nezaposlenost masovna pojava. Razmišljao sam šta bih mogao kao običan građanin doprineti svome okruženju, te sam se odlučio na ovaj korak koji će, iskreno se nadam, nekome dobro doći - zaključuje u razgovoru za portal "Radiosarajevo.ba".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.