KO ŠALJE KOVERTE SA METKOM I JEZIVOM PORUKOM? Stigle na više adresa u Bosni i Srbiji! Ovo je pisalo u njima!
Ilustracija, Foto: Facebook printscreen

pretnje

KO ŠALJE KOVERTE SA METKOM I JEZIVOM PORUKOM? Stigle na više adresa u Bosni i Srbiji! Ovo je pisalo u njima!

U Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) za Klix nisu mogli da kažu više informacija osim da se intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja te da sledi veštačenje

Objavljeno:

Policijske i bezbedosne strukture BiH u saradnji sa kolegama iz Srbije, istražuju slučaj koverte sa metkom koja je stigla pre tri dana u zgradu Parlamenta BiH, piše sarajevski portal Klix.

Njihov cilj je da rasetle ovaj slučaj i pronađu pošiljaoca koverte u kojoj se nalazio metak kalibra 7,65 i poruka "S verom u Boga sloboda ili smrt" sa slikom mrtvačke glave.

U istragu su, dodaje se, uključeni i međunarodni partneri.

Pozivajući se na svoja saznanja portal piše da je nekoliko koverata sa identičnim sadržajem poslato istog dana iz Beograda na nekoliko adresa u Srbiji, ali i Bosni i Hercegovini.

U Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) za Klix nisu mogli da kažu više informacija osim da se intenzivno radi na rasvetljavanju slučaja te da sledi veštačenje.

- Tužilaštvu BiH su predati izveštaji o merama i radnjama službenika SIPA-e koji su izvršeni u vezi s navedenim slučajem. Izuzeti su predmeti koji će biti poslati na veštačenje - rekao je za portparol SIPA Luka Miladinović.

U pisarnicu Zajedničke službe Institucija BiH stigla je koverta u kojoj je u tuferu bio metak. Kao adresa primaoca je naveden Parlament BiH, ulica Trg BiH 1, ali nije naznačeno kome je tačno kovetra trebalo da bude dostavljena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agnecije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.