OVO JE MESTO GDE JE NAĐENO TELO LANE BIJEDIĆ: Ribar opisao stravičan prizor! I dalje se ne zna GDE JE TAČNO UBIJENA
Lana Bijedić, Foto: Društvene mreže

MISTERIJA U MOSTARU

OVO JE MESTO GDE JE NAĐENO TELO LANE BIJEDIĆ: Ribar opisao stravičan prizor! I dalje se ne zna GDE JE TAČNO UBIJENA

Telo nesrećne devojke pronađeno je u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog, tačno ispod vijadukta autoputa A1 koja vodi prema Bijači

Objavljeno:

IstražiteljskI tim MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona koji pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva već 18 dana neprekidno radi na slučaju svirepog ubistva Lane Bijedić (19) iz Mostara, poslednjih dana tragaju za mestom na kojem je ova nesrećna devojka ubijena, u nadi da će tu pronaći neki trag.

Telo nesrećne devojke pronađeno je u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog, tačno ispod vijadukta autoputa A1 koja vodi prema Bijači.

Najzanimljivije je to da na mestu pronalaska tela nije pronađen nijedan trag krvi, iako je nesrećna Bijedić zadobila više udaraca, kako je to pokazala i obdukcija.

POGLEDAJTE AVAZOVE FOTOGRAFIJE SA TOG MESTA OVDE.

Tokom jučerašnjeg dana istražitelji su na stolu imali obdukcijiski nalaz, koji je pokazao da je devojka brutalno pretučena tupim tvrdim predmetom, a potvrđeni su i tragovi davljenja. Ono što ledi krv u žilama jeste činjenica da je nesuđena brucoškinja bila još živa kada ju je ubica bacio u reku.

Telo je uočio ribar koji tu svako veče peca. Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da meštanin u prvi mah nije bio siguran da se radi o ljudskom telu. Devojka se nalazila na dubini od jednog metra. Licem je bila okrenuta ka vodi, dok joj je preko glave bila navučena kapuljača od dukserice.

Tek kada je spazio da joj desna noga viri iz vode, dok je leva bila potpuno potopljena,čovek se prestravio shvativši da se radi o ljudskom telu.

Istražitelji iznova obilaze širi lokalitet, ali za sada ne mogu pronaći mesto na kojem je devojka ubijena.

foto: Društvene mreže

Među sumnjivim mestima je kupalište Božjak, na kojem je Lana često boravila tokom leta s prijateljicama i majkom Ninom, koja je to i potvrdila u svom nedavnom statusu na Fejsbuku.

U istražiteljskom timu formirana je posebna grupa koja će ponovo analizirati snimke izuzete s videonadzora brojnih objekata kako bi razrešili enigmu Laninog kretanja od mesta Trebižat, kako su to kamere zabeležile, do Studenaca i pronalaska bilo kakvog traga koji će ih odvesti do njenog ubice.

Iz Tužilaštva ZHK su sinoć ponovili kako do daljnjeg neće davati izjave, odnosno, informacije o slučaju Lane Bijedić.

- Lično garantujem da će se ovaj slučaj razrešiti. Dobronamerno savetujem onome ko ima veze sa slučajem da ode u policiju i sam se prijavi - kazao je Josip Aničić, jedan od tužitelja na ovom slučaju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.