UBIJEN ŠAMPION U KIK-BOKSU: Krvava pucnjava zaprepastila BALKAN I EVROPU!
Džemal Mahmić, Foto: Youtube

horor u bih

UBIJEN ŠAMPION U KIK-BOKSU: Krvava pucnjava zaprepastila BALKAN I EVROPU!

Ovo jer drugi put da pucaju na Mahmića, ali ovaj put rafalni pucnji bili su kobni po njega

Objavljeno: 14:33h

U pucnjavi koja se dogodila danas u zeničkom naselju Londža smrtno je stradao Džemal Mahmić (33), nekadašnji višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope te viceprvak sveta u kik-boksu.

Ovo jer drugi put da pucaju na Mahmića, ali ovaj put rafalni pucnji bili su kobni po njega, zbog čega je prema nezvaničnim saznanjima, podlegao na licu mesta.

Inače, Mahmić je višestruki prvak BiH, Balkana i Evrope, te viceprvak sveta u kik-boksu. Bio je profesionalni prvak BiH u boksu, a svojevremeno je bio najperspektivniji borac u BiH.

Krajem 2011. godine zadobio je teške povrede glave, i to prelom kostiju lica i nosa, te prostrelnu ranu leve natkolenice u tuči i pucnjavi koja se dogodila u Zenici. Ali je uspeo da oporavi.

Mahmić je bio osuđen zbog pucnjave koja se dogodila 22. septembra 2012. godine na lokaciji Stare pijace u centru Zenice u kojoj je stradao nedužni Zeničanin Amer Pivić (18), koji je čekao gradski prevoz. Tada se iz zeničkog zatvora obratio javnosti i tvrdio je da toga dana uopšte nije pucao a da mu je tada napravljena klasična sačekuša.

Posebno je tragično da su iza ubijenog Mahmića ostali supruga i jedno dete, a da je drugo na putu. Inače, zenička policija još intenzivno traga za nepoznatim muškarcem koji je pucao na Mahmića u jednoj buregdžinici u Zenici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.