MISTERIOZNI BMW PRVI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ: Vozač imao POVREDE, ali ima i ALIBI! Ovo je nađeno na TELEFONU
Lana Bijedić, Foto: Facebook / Nina Bijedić

MISTERIJA U MOSTARU

MISTERIOZNI BMW PRVI TRAG U UBISTVU LANE BIJEDIĆ: Vozač imao POVREDE, ali ima i ALIBI! Ovo je nađeno na TELEFONU

19-godišnja Lana Bijedić pronađena je mrtva u reci Studenčici kod Ljubuškog. Policija već drugu sedmicu nastoji doći do osumnjičenih

Objavljeno:

Jedanaest dana od ubistva Lane Bijedić ubica je još na slobodi, ali veštačanja automobila koji se povezuju s tim svirepim zločinom mogla bi otkriti njegov identitet.

Policija je locirala dva sumnjiva automobila pa će se danas uz prisustvo vlasnika izvršiti veštačenje.

Reč je o vozilima BMW i Fiat koja se povezuju s jednom osobom koja je te kobne nedelje u jednom selu pored Ljubuškog zamenila svoj BMW za Fiat. Kako saznaje Klix, isti je prethodno imao saobraćajnu nesreću u kojoj je, kako je kazao istražiocima, zadobio lakše povrede.

Kada je utvrđeno da je delom Čapljine nesrećna Lana sama pešačila, od Autobuske stanice do mesta Trebižat, pregledom snimaka s videonadzora sva pažnja je usjerena na automobile koji su nailazili u sporno vreme.

Nakon obdukcije Laninog tela, policija je od zdravstvenih ustanova u HNK i ZHK zatražila informaciju jesu li tokom prošle nedelje ili ponedjeljka imali osobu s povredama na rukama.

Ubrzo je stigla informacija o muškarcu iz Čapljine, koji je, kako se ispostavilo, imao saobraćajnu nesreću u nedelju na području Čapljine.

foto: Društvene mreže

Međutim, istražiteljima je sumnjivo bilo to što je odmah nakon nesreće Fiat kojim je sleteo s puta zamenio za BMW uz naknadu od jednog vlasnika otpada u Ljubuškom.

Kako je imao povrede na rukama, a uz to i kriminalnu prošlost, on je priveden i saslušan, ali u svojstvu svedoka. Avaz neslužbeno saznaje da je do sada čak tri puta saslušavan, ali njegov alibi za sada „drži vodu“, a policija nema nikakvu vezu između njega i Lane.

Ispisom poziva s Laninog telefona utvrđeno je da je u nedelju jedinu komunikaciju ostvarila s majkom i prijateljicom

Podsećamo, 19-godišnja Lana Bijedić pronađena je mrtva u reci Studenčici kod Ljubuškog. Policija već drugu sedmicu nastoji doći do osumnjičenih, kao i motiva ovog strašnog zločina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.