KO JE UBIO LANU BIJEDIĆ? Policija rekonstruiše njen poslednji dan, ali MISTERIJA postaje sve zamršenija
Ubijena Lana (19), Foto: Društvene mreže

ubijena tinejdžerka

KO JE UBIO LANU BIJEDIĆ? Policija rekonstruiše njen poslednji dan, ali MISTERIJA postaje sve zamršenija

Osam dana je prošlo, a istraga koju predvodi Tužilaštvo Zapadnohercegovačkog kantona i dalje je bez uspeha

Objavljeno: 14.10.2019. 14:13h
  • 3

Ko je ubio 19-godišnju Lanu Bijedić, Mostarku i nesuđenu studentkinju i dalje je misterija bez rešenja i, što je najvažnije, bez osumnjičenih i uhapšenih.

Osam dana je prošlo, a istraga koju predvodi Tužilaštvo Zapadnohercegovačkog kantona i dalje je bez uspeha.

Kako dani prolaze, tako se na tragičnu sudbinu Lane Bijedić dopisuju epizode iz njenog života, posebno onog tragičnog poslednjeg dana, koji samo dodatno zbunjuju istražioce i javnost koja iz dana u dan prati sporo odmotavanje ovog klupka.

Kako je za Klix kazao tužilac Josip Aničić, verovatno se ne radi o zločinu iz strasti, što je bila jedna od prvih sumnji, već je verovatno reč o delu potpuno neuračunljive osobe. Ipak, Lanin poslednji dan još uvek je isprepleten kontadiktornostima koje zbunjuju istražioce.

- Nadzorne kamere nju su snimile na kružnom toku kod Zvirovića, ali deo od te lokacije do mesta na kome je pronađena je slabije pokriven kamerama i on je još uvek obavijen velom tajne. Pretraga terena, reke, kao o veštačenje njenog telefona još uvek nisu dali informacije koje su istražioci očekivali - kazao je tužilac za Klix.ba.

Dodaje i kako još niko nije priveden, niti ispitan u statusu osumnjičenog te da policija najviše vremena trenutno provodi na tumačenju kazivanja svih onih građana koji su se javili na pozive da pomognu istrazi.

Telo Lane Bijedić pronašao je ribar prošle nedelje oko 19 sati u reci Studenčici pored Ljubuškog. Posebno je zanimljivo da je Lana ovog leta boravila na kupalištu koje se nalazi samo stotinak metara od mesta na kojem je pronađena ubijena, iz čega je izveden zaključak da je poznavala lokalitet.

Lana je u četvrtak ispraćena iz Mostara, a dan kasnije njeno telo je kremirano u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media