GRAĐANI SU VIDELI POSLEDNJE TRENUTKE LANE BIJEDIĆ? Policija kaska u mestu, moli ih za pomoć! Već su dobili DOJAVE
Ispraćaj Lane Bijedić, Foto: AVAZ.BA/Ž. MILIĆEVIĆ

misterija smrti tinejdžerke

GRAĐANI SU VIDELI POSLEDNJE TRENUTKE LANE BIJEDIĆ? Policija kaska u mestu, moli ih za pomoć! Već su dobili DOJAVE

Tužilaštvo ZHK je juče pozvalo građane da im se jave ukoliko imaju neke informacije

Objavljeno:

Tuzlanski ronioci koju su tri dana pretraživali reku Studenčicu kod Ljubuškog, u kojoj je pronađeno telo 19-godišnje Mostarke Lane Bijedić, nisu pronašli predmete koji bi pomogli u istrazi ovog slučaja.

Kako je za Klix rekao tužilac Tužilaštva ZHK Josip Aničić, ronioci su prešli teren više puta, ali osim slušalica nije pronađeno ništa.

U toku je pregledanje sadržaja s kamera koje pokrivaju područje okolo kako bi se utvrdilo kuda se Lana pre smrti kretala ili eventualno vijelo ko je bio s njom u društvu kobne noći. Veštačenje telefona još traje, ali iz MUP-a i Tužilaštva ZHK poručuju kako ulažu maksimalne napore da bi se ovaj slučaj rešio, a počinitelj ovog stravičnog dela izveo pred lice pravde. Inspektori i službenici ne idu kućama otkako je pronađeno telo i rade na prikupljanju dokaza.

Tužilaštvo ZHK je juče pozvalo građane da im se jave ukoliko imaju neke informacije. Ova objava urodila je plodom i ljudi su se odazvali. Pozivali su broj MUP-a ZHK, ali i Tužilaštvo. Prema Aničićevim rečima, sada sledi provera informacija koje su građani dali.

Svi su izrazili nadu da će slučaj biti ubrzo okončan kako bi porodica Lane Bijedić dobila pravdu i barem malo olakšanje znajući da je ubica iza rešetaka. U Beogradu će danas biti obavljen ukop 19-godišnje Mostarke, a po želji njene majke. Juče je na gradskom groblju Sutina u Mostaru organizovan posljednji ispraćaj. Od Lane su se oprostili članovi porodice, rodbina, prijatelji, školske kolege i veliki broj građana Mostara.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.