TAMARA JE NESTALA U POVRATKU SA SEZONSKOG POSLA: Rekla cimerki da ide na bus kući, od tada joj se GUBI SVAKI TRAG
Tamara Pavlović, Foto: Facebook printscreen

POTRAGA ZA DEVOJKOM

TAMARA JE NESTALA U POVRATKU SA SEZONSKOG POSLA: Rekla cimerki da ide na bus kući, od tada joj se GUBI SVAKI TRAG

Svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj

Objavljeno:

Porodica Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom devojkom iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj.

- Radila je sezonu u Hrvatskoj, tačnije u Tučepima. Završila je 30. septembra, a 3. oktobra se odjavila iz hotela i krenula na autobusnu stanicu. Od tada joj se gubi svaki trag, objasnila je porodica za Klix.ba.

Svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

- Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Proverili smo sva moguća mesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, niko ne zna šta se dogodilo, tvrdi obitelj.

Slučaj je, kako kažu, prijavljen hrvatskoj policiji. Poslednja osoba koja ju je videla je njena cimerka, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusnu stanicu na bus za Vitez.

- Poslednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvek proveravamo, zaključili su članovi Tamarine porodice.

Porodica moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojci da se jave na brojeve telefona: +387 63 336 919, +387 63 471 323 ili +387 63 483 836.

Informacija o nestanku Tamare još nije objavljena na nestali.hr.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.