ZATRAŽIO JE CIGARETU I BACIO SE U JEZERO: Ispovest policajca koji je danas SPASAO ČOVEKA!
Policija / Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

užasno

ZATRAŽIO JE CIGARETU I BACIO SE U JEZERO: Ispovest policajca koji je danas SPASAO ČOVEKA!

Petrović je rekao da mu je u 13.45, dok je pecao, prišao tridesetogodišnjak i zatražio cigaretu, a potom se udaljio pet metara i bacio u jezero

Objavljeno:

Krim-policajac iz Bijeljine Vedran Petrović spasao je danas muškarca koji je pokušao samoubistvo utapanjem na šljunkari kod asfaltne baze u ovom gradu.

Petrović je rekao da mu je u 13.45, dok je pecao, prišao tridesetogodišnjak i zatražio cigaretu, a potom se udaljio pet metara i bacio u jezero.

– Plivao je po sredini jezera. Vikao sam mu, šta radiš, care, hladno je, a on kaže da hoće da se ubije i počeo da tone – navodi Petrović, piše InfoBijeljina.

Ovaj policajac, koji nije bio na dužnosti, bez razmišljanja je skočio u jezero, otplivao do sredine i izvukao mladića bez svesti do obale gde mu je pružio prvu pomoć.

Prema rečima Petrovića, muškarca kojeg je spasao od samoubistva utapanjem potom je preuzela Hitna pomoć i poslat je na psihijatriju.

– Policajac sam 20 godina i do sada nisam bio u sličnim situacijama. Osećaj je ružan, uznemiravajući, da mi se čovek, zamalo, udavi pred očima – kaže on.

Vedran Petrović ima 38 godina, oženjen je i otac ćerkice, a radi kao krim-policajac u Policijskoj stanici Bijeljina jedan.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Info Bijeljina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.