NISAM POLUDELA, SREĆNA SAM! Jelena ima 35 godina i majka je 7 dece, IMA JAKU PORUKU ZA SVE!
Jelena Maroš i deca, Foto: Facebook

PROČITAJTE!

NISAM POLUDELA, SREĆNA SAM! Jelena ima 35 godina i majka je 7 dece, IMA JAKU PORUKU ZA SVE!

Najstarija Magdalena ima 13 godina, posle nje idu Karla (11), Ante (9), David (8), Ivo (6), Ema (4) i najmlađi Jakov (2)

Objavljeno: 03.10.2019. 12:25h
  • 5

Ono što je nesvakidašnje, a veoma lepo i pozitivno u moru crnih i negativnih vesti jeste priča iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja kod porodice Maroš koja ima 7 dece.

Zdravko i Jelena su mladi bračni par koji imaju 35 i 33 godine, a ukupno sedmoro dece.

- Da budem iskrena nisam planirala ovoliko dece, jednostavno desilo se tako i bolje ne može da bude jer ja stvarno uživam u ovome... Naravno, ima dana kad mi bude teško, ali to brzo prođe. Prvo dete sam rodila sa 20 godina - rekla je ona za Bugojno-danas.

Najstarija Magdalena ima 13 godina, posle nje idu Karla (11), Ante (9), David (8), Ivo (6), Ema (4) i najmlađi Jakov (2).

foto: Facebook

Jelena tvrdi da je obično nailazila na pozitivne komentare, al da je bilo i onih negativnih. Jelena više ne radi, brine svakodnevno o sedmoro dece sama jer joj je muž otišao u Nemačku.

- Moj dan u kratkim crtama mogao bi da prepišu neke mame jer je to obično kuvanje, spremanje, igranje i učenje sa njima, ali i pored toga pronađem vremena za sebe. Poručila bih svima da ne traba da se boje života... evo ja ih imam 7 i srećna sam i nisam poludela. Nekad je bolje biti u društvu dece nego sa odraslima - rekla je ona.

foto: Facebook

Od lokalnih zvaničnika i institucija, tvrdi, nije dobila nikakvu nagradi ni podsticaj.

 

Bonus video: 

(Espreso.rs/bugojno-danas.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media