ONA JE UBILA I MOJE DETE! Progovorio MOMAK devojke koja je izvršila SAMOUBIST
Naida Čičak, Foto: Printscreen Facebook

užasno

ONA JE UBILA I MOJE DETE! Progovorio MOMAK devojke koja je izvršila SAMOUBIST

Sa stradalom devojkom upoznao se u decembru prošle godine

Objavljeno: 07.09.2019. 16:10h
  • 2

Ni ja ni moja porodica nismo krivi što je Naida Čičak (22) oduzela sebi život i život našeg deteta.

Kazao je ovo u ekskluzivnom razgovoru za “Dnevni avaz” Sanel Hedžić, momak stradale Zeničanke. On danas živi u Nemačkoj. Sa njom se upoznao krajem prošle godine, a za Novu godinu ozvaničili su vezu.

Kobna svađa

- Sve je bilo lepo nekoliko meseci. A onda su počeli ljubomora, ružno ponašanje… Posvađali smo se kada je počela da se javlja mojoj porodici, prijateljima. Sve sam tolerisao dok nisam saznao da me prevarila. Tada sam čvrsto odlučio da prekinemo vezu - priča nam Hedžić.

Tvrdi da mu se tragično nastradala Čičak javila nekoliko dana nakon svađe i rekla da je trudna.

- Odmah je otišao kod nje. Pričali smo o svemu. Rekao sam joj da se ne brine, da ću biti uz nju i dete. Moji nam nisu dali podršku jer je ranije pravila scene… Ali, majka mi je rekla da će, šta god da odlučim, biti uz mene - naglašava on.

Odlučio je, uprkos svemu, da ostanu zajedno zbog deteta. Sve je bilo dobro dok Čičak nije, tvrdi, postavila ultimatum.

- Rekla mi je: “Ili ćeš sada ostati ovde u stanu, sutra me oženiti i više nikada ne ići kući ili smo završili.” Pokušao sam da joj objasnim da ne žurimo, jer ja ne radim. Nije razumela. Zato sam ustao i otišao kući - priča on.

Odlazak u Nemačku

Posle toga, tvrdi, počele su teške i mučne situacije za njega i porodicu, pa je odlučio da ode u Nemačku, o čemu je obavestio Naidu.

- Rekao sam joj da ne bežim od deteta i odgovornosti, da ću uraditi sve što treba za dete, ali da s njom ne želim da imam ništa. Ali, ona je pretila da neću videti dete. Nakon toga se nismo čuli – govori Hedžić.

Veruje da je tragedija moga da bude izbegnuta

- Ne bežim od toga da joj je bilo teško što sam je ostavio, ali ne mogu da budem sa njom na silu. Najvažnije je da nisam hteo da se odreknem deteta. Uostalom, ona je oduzela i moje dete – zaključio je Hedžić.

O svemu obavestili policiju

Stradala Čičak poslala je Hedžićevoj sestri fotografiju bombe i nagovestila šta planira. O svemu su, kaže, obavestili policiju.

- Došla je pred našu kuću dvadesetak dana pre samoubistva, navodno da baci bombu. S njom su bila dvojica muškaraca. Sve je prijavljeno u policiji, slike, prepiske. Ipak, rekli su nam da su to dečije igre - govori Hedžić.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media