NEMAM NI CILJ NI NIŠTA U ŽIVOTU! Naida je ovo napisala prijatelju, pa se raznela BOMBOM!
Naida Čičak (22), Foto: Printscreen/facebook

tuga!

NEMAM NI CILJ NI NIŠTA U ŽIVOTU! Naida je ovo napisala prijatelju, pa se raznela BOMBOM!

Tragedija se desila na četvrtom spratu zgrade, gde je devojka živela...

Objavljeno:

U stambenom kompleksu Makovi u Zenici dogodio se nezapamćen slučaj samoubistva kada je Naida Čičak (22) izvršila samoubistvo aktiviranjem ručne bombe. Tragedija se desila na četvrtom spratu zgrade, gde je devojka živela.

Prema rečima Aldine Alić, portparola Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), tragedija se dogodila preksinoć, sat posle ponoći.

– Do tragedije je došlo aktiviranjem eksplozivne naprave, a najverovatnije se radi o ručnoj bombi. Tom prilikom nastupila je smrt Zeničanke, koja je u tom trenutku bila sama u stanu – kaže Alić.

Od Adisa Goluba, koji je poznavao stradalu Zeničanku, se saznaje da je radila u jednom ugostiteljskom objektu.

– Radila je u kafiću, bila je super devojka, normalna. Živela je u tom stanu pod kirijom. Svi smo u šoku nakon saznanja da je počinila samoubistvo – kaže Golub, prenosi Srpskainfo.

Tragovi krvi

Da je Čičak ipak bila u depresiji, vidi se iz prepiske s prijateljem na Instagramu. Nesrećna Zeničanka nagovestila je da bi mogla oduzeti sebi život.

– Budućnost je gora, bolan. Ne razumeš ti mene, ja više nemam volje nizašta. Nemam ništa u životu, nemam cilj, sve mi je bezveze, prazno, fuj… – napisala je Čičak u prepisci s prijateljem.

Vrata stana u kojem se dogodila tragedija bila su zapečaćena, a ispred njih još su bili vidljivi tragovi krvi stradale Zeničanke.

Komšije u šoku

Prema rečima prve komšinice nesretne Čičak, kada je čula jaku eksploziju, nije smela otvoriti vrata.

– Čula sam da je nešto eksplodiralo. Nisam smela izaći niti otvoriti vrata. Kada sam se sabrala, otvorila sam vrata i videla dim. Mislila sam da je eksplodirala boca, obukla sam se ako budemo morali izaći iz zgrade. Ubrzo su došle policija i Hitna pomoć. Kada sam čula da se ubila komšinica, skamenila sam se – govori ona za Avaz.

(Espreso.ts / Srpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.