U STROGOJ TAJNOSTI SA OGROMNOM PRATNJOM! Trifković koji je optužen za pokušaj ubistva Damira Šijana u TUŽILAŠTVU!
Damir Šijan i Sandra Jošić, Foto: Društvene mreže

počinje!

U STROGOJ TAJNOSTI SA OGROMNOM PRATNJOM! Trifković koji je optužen za pokušaj ubistva Damira Šijana u TUŽILAŠTVU!

Prema nezvaničnim saznanjima, on je ispitivan oko njegove, ali i uloge njegovih saradnika, u ovom ubistvu

Objavljeno:

Srećko Trifković, osumnjičen za teško ubistvo Damira Ostojića Šijana i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić, juče je u strogoj tajnosti doveden u zgradu Republičkog javnog tužilaštva na saslušanje, saznaje Srpskainfo.

Trifković je doveden u pratnji više vozila Sudske policije Republike Srpske, ali detalji njegovog saslušanja nisu poznati, a pretpostavlja se da je vezano za predmet koji se vodi protiv njega u ovoj pravosudnoj instituciji.

Tokom dovođenja Trifkovića nije bilo jačih mera obezbeđenja na kakve je javnost navikla tokom ranijih dovođenja ovog osumnjičenog, kao i njegovih saučesnika.

Prema nezvaničnim saznanjima, on je ispitivan oko njegove, ali i uloge njegovih saradnika, u ovom ubistvu.

Ono što je zanimljivo u ovom slučaju jeste da ni njegova advokatica juče nije bilo upoznata da je Trifković dovođen u Specijalno tužilaštvo.

Advokatica Tatjana Savić juče je za Srpskainfo rekla da ona nema informaciju da je njen klijent ponovo saslušavan.

Srećko Trifković, osumnjičen za ubistvo Damira Ostojića, sproveden je krajem jula ove godine iz Kazneno-poravnog zavoda Zenica u Okružni sud u Banjaluci, gde mu je određen jednomesečni pritvor.

Osumnjičen je za krivična dela teško ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Јošić iz Banjaluke.

Prema našim informacijama, krajem prošle sedmice republički tužilac je saslušala i Miloša Obradova i Stefana Samardžiju, vezano za ubistvo Šijana.

Obradov i Samardžija dugo vremena sarađuju s Trifkovićem i nalaze se u pritvoru u Banjaluci, zbog njihove umešanosti u ubistvu Ostojića.

Damir Ostojić je ubijen 5. septembra prošle godine, a te kobne noći saučesnici su pratili njegovo kretanje i javili ubici da je krenuo kući.

Na unapred pripremljenoj lokaciji, na raskrsnici ulica Kozarska i Duška Trifunovića, za sada nepoznata osoba čekala je nailazak oštećenih i po njihovom dolasku u 23.48 ispalila u njih, iz neposredne blizine, iz automatske puške tri kratka rafala sa 16 projektila, od kojih su 5 pogodili u telo i glavu Ostojića, nanoseći mu povrede od kojih je preminuo na licu mesta. Šest projektila pogodili su njegovu suprugu Sandru Jošić u predelu tela i glave.

Oni su zatim tim spornim automobilom pobegli u banjalučko naselje Bistrica, gde ih je najverovatnije čekao još jedan saučesenik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.