STRAVIČNA TUČA KOD BRATUNCA: Uzeo kolac u ruke, bila su tu i MALA DECA! (VIDEO)
Snimak tuče, Foto: Youtube printscreen

udarao i žene

STRAVIČNA TUČA KOD BRATUNCA: Uzeo kolac u ruke, bila su tu i MALA DECA! (VIDEO)

Sve je počelo zbog parkinga

Objavljeno:

Na video snimku koji je zabeležen u mestu Glogova kod Bratunca, a koji je Avaz objavio, napadnuti su supruga, snaja, sin i unuka vojnika odbrane Srebrenice, rahmetli Ejuba Golića, koji je poginuo 1995. godina u proboju prema Nezuku, braneći kolonu nakon pada enklave.

Držeći u ruci drveni kolac, na njih je nasrnuo izvesni Izet Rizvanović jer su nakratko vreme pomerili automobil na parcelu koja mu je data na korištenje.

Kako je za Avaz kazao Adnan Golić, vozilo je parkirao pokraj puta da bi prošao kamion s građom koju je trebao istovariti na ulazu u imanje porodice Golić.

- Taj čovek je mogao napasti bilo koga. Sve se desilo kada sam s ćerkom i majkom krenuo u Bratunac da predam maline. S nama je krenula i majka koja je krenula u posetu strini koja je imala moždani udar. To se desilo u petak oko 13.30 sati. Kada je došao kamion s građom, autom sam stao ukraj do poseda komšije Mirsada Rizvanovića, koji živi u inostranstvu, dakle taj posed nije u vlasništvu ovog nasilnika koji nas je napao – priča Adnan Golić.

On je, kako kaže, pozvao suprugu da izbace građu da bi mogao otići da pozavršava poslove koje je nameravao.

- Čuo sam glasnu raspravu. Taj čovek je i pre nasrtao na nas i pretio je, ali nisam mislio da će nas udarati. Kada sam došao do puta, njegova supruga je zamahnula da me udari šakom. Majka i žena stali su između nas da izbegnemo konflikt. Uzeo je kolac u ruku i derao se da pomerim auto. Udario je majku pesnicom i ona je pala. Supruga je zapomagala... Majka je ležala na putu. Udarao je kocem u auto. Moju suprugu je šakom udario u slepoočnicu i nastavljao udarati nogama u vozilo. Zvao sam policiju te smo dali izjave. Mojoj ženi je pozlilo pa sam je vodio u bolnicu. Tog čoveka svi izbegavaju jer je nasilan i imao je i ranije incidenata u komšiluku - kazao je na kraju Golić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.