AJLA JE PUCALA U SAMOODBRANI? Bosanka muža već prijavljivala za nasilje! OVAKO JE TEKLA SVAĐA KOBNOG DANA PUCNJAVE
Ajla i Denis Sadiković, Foto: Facebook printscreen

pucnjava u sarajevu

AJLA JE PUCALA U SAMOODBRANI? Bosanka muža već prijavljivala za nasilje! OVAKO JE TEKLA SVAĐA KOBNOG DANA PUCNJAVE

Ajla Sadiković, kao vojnik prve klase Oružanih snaga BiH, dva puta je bila u Avganistanu, čak je i odlikovana

Objavljeno:

Ajli Sadiković (30), koja je u ponedeljak hicem iz „tetejca“ ranila supruga Denisa nakon što ju je tukao na parkingu u Sarajevu, određen je jednomesečni pritvor.

Rešenje je doneo sudija Kantonalnog suda u Sarajevu Husein Delalić.

Ajlina advokatica Džema Milaimi-Hasanagić istakla je da se u ovom slučaju ne može govoriti o pokušaju ubistva, na čemu insistira Tužilaštvo, već da je reč o nužnoj odbrani.

Sadikovićeva nije davala izjave na Sudu. Saznaje se da je Ajla u istrazi potvrdila da se sastala sa suprugom u kafiću na Ciglanama kako bi raspravili oko brakorazvodne parnice. Međutim, došlo je do žestoke svađe. Prema Ajlinoj izjavi, Denis ju je sve vreme udarao dok su se kretali iz kafića prema vozilu na parkingu.

Kada su stigli, Denis je, prema njenim rečima, u jednom momentu desnom rukom zamahnuo prema leđima. Ajla je tada pomislila da njen suprug ima pištolj za pojasom. U strahu da će je na kraju i ubiti, izvukla je svoj “tetejac” iz tašne i ispalila hitac.

Inače, supruga je i dok su bili u vanbračnoj vezi prijavljivala zbog nasilja.

Ajla Sadiković, kao vojnik prve klase Oružanih snaga BiH, dva puta je bila u Avganistanu, čak je i odlikovana. Za mesec dana trebalo je da otputuje u Veliku Britaniju na obuku.

Denis Sadiković je hicem iz „tetejca“ pogođen blizu prepone, ali mu nije povređen nijedan vitalni organ. Lekari Kliničkog centra univerziteta u Sarajevu konstatovali su lakše povrede, ali je zbog povrede mišića zadržan na Klinici za ortopediju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.