DODIK JE KONAČNO OTKRIO ŠTA MISLI O TRAMPU! Ove njegove reči odjekuju Vašingtonom
Milorad Dodik o Americi, Foto: Profimedia

OTKUD SAD OVO?

DODIK JE KONAČNO OTKRIO ŠTA MISLI O TRAMPU! Ove njegove reči odjekuju Vašingtonom

Sve je rečeno...

Objavljeno:

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će pozvati Srbe u Americi da glasaju za Donalda Trampa za novi mandat na predsedničkim izborima.

Dodik je naveo da ga je uvek podržavao iako mu je američka administracija uvela sankcije.

Dodik je u intervjuu za izdanje lista "Danas" od ponedeljka rekao da u kontinuitetu podržava Trampa i da misli da je "realan, racionalan političar" i veliki lider koji je Americi vratio ekonomsku stabilnost.

"Bez obzira što trpim posledice zbog podrške njemu i što mi je američka administracija sa kojom i on sam ima problema, uvela sankcije, misim da je dobro da on ponovo pobedi na izborima", rekao je Dodik.

Dodao je rekao i da će, kada dođe vreme, poslati poruku svim Srbima koji imaju pravo glasa u Americi i kojima je važno šta on kaže, da glasaju za Trampa.

"Danas" podseća da je Dodik uz mađarskog premijera Viktora Orbana jedini zvaničnik sa ovih prostora koji je pružio javnu podršku Trampu tokom kampanje za predsedničke izbore 2016. godine.

Dodik je rekao da je predstavnici Republike Srpske treba da se sreću sa važnim ljudima američke administracije i da mogu da iznesu svoje stavove, povodom nedavnog susreta predsednice RS Željke Cvijanović sa zvaničnicom SAD Lornom Kuper.

"To samo govori o jednom novom pristupu po kojem novi članovi američke administracije pokušavaju da što više slušaju, umesto da ne slušajući nikoga nameću svoja rešenja, kako je to činila stara administracija. Zato me raduju takvi sastanci i podržavam ih", rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.