SVEŠTENIK JE UHAPŠEN ZBOG TRGOVINE EKSPLOZIVOM! Nisu ga pritvorili, za to što je na slobodi IMAJU OBJAŠNJENJE
Bojan Glišić, Foto: Facebook

STRAŠNO

SVEŠTENIK JE UHAPŠEN ZBOG TRGOVINE EKSPLOZIVOM! Nisu ga pritvorili, za to što je na slobodi IMAJU OBJAŠNJENJE

To je potvrđeno u Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu nakon što je završeno Glišićevo ispitivanje

Objavljeno:

Bojan Glišić (38), sveštenik Dabrobosanske mitropolije koji je uhapšen zbog trgovine eksplozivom, biće pušten da se brani sa slobode.

To je potvrđeno u Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu nakon što je završeno Glišićevo ispitivanje.

MUP RS je protiv Glišića podneo izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija. Budući da su iz izveštaja već dostavljeni svi dokazi protiv osumnjičenog, predmetni tužilac je ocenio da ne postoje razlozi za predlaganjem mere pritvora i Glišić će biti pušten da se brani sa slobode – navode u Tužilaštvu.

Glišić je uhapšen juče u okviru akcije „Lotika“ kada je prikrivenim inspektorima Uprave za teški i organizovani kriminal MUP RS prodao određenu količinu eksploziva.

- Istražioci su određeno vreme pratili sveštenika, jer su imali informacije da se bavi nedozvoljenom trgovinom oružjem i eksplozivom, koje je uglavnom prodavao na području Federacije BiH. Razlog tome verovatno leži u činjenici da je dugo službovao u Zenici, pre nego što je prebačen u crkvu u Borikama kod Rogatice - kaže izvor blizak istrazi.

Čim je primopredaja izvršena, Glišić je uhapšen i sproveden na kriminalističku obradu.

BONUS VIDEO:

PAPAGAJ JE VELIČINE NJEGOVE ŠAPE, ALI ONI SE SUPER SLAŽU! Koliko god izgledalo neverovatno, njihovo prijateljstvo je moguće i izgleda ovako! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.