HAOS U BOSNI! Policija SVIM SILAMA sprečava MIGRANTE da se VRATE u BIHAĆ!
Sukobili se sa migrantima: Policijaci u Bihaću, Foto: Printscreen

eskalacija

HAOS U BOSNI! Policija SVIM SILAMA sprečava MIGRANTE da se VRATE u BIHAĆ!

Problem je u tome što novi lokalitet ni na koji način nije ograničen, pa migranti mogu da se izdvoje u grupe

Objavljeno:

Policija Unsko-sanskog kantona ponovo sprečavala migrante da se s lokaliteta Vučjak, gde su prebačeni juče, vrate u Bihać.

Prema rečima portparola MUP-a USK Aleta Šiljdedića, migranti nisu zadovoljni uslovima na Vučjaku, gde lokalne vlasti planiraju da naprave veliki migracioni centar. On smatra da će mogranti celog leta pokušavati da se vrate iz Vučjaka u Bihać, prenosi Klix.ba. - Problem je u tome što novi lokalitet ni na koji način nije ograničen, pa migranti mogu da se izdvoje u grupe i krenu prema gradu, ali i u tome što je lokalitet Vučjak od grada udaljen samo desetak kilometara - naveo je Šiljdedić. U toku jučerašnje akcije MUP-a Unsko-sanskog kantona i i Kantonalne uprave za inpekcijske poslove izmeštenoje nekoliko stotina migranata koji nisu imali smeštaj u legalnim prihvatnim centrima. Šiljdedić je rekao da su premešteni i oni migranti koji su identifikovani kao osobe koje su sklone krivičnim delima, prekršajima javnog reda i mira i koje su učestovovale u različitim incidentima.

On je upozorio da još ima migranta koji se nalaze u parkovima i pod mostovima i da oni predstavljaju bezbednosnu pretnju građanima Bihaća.

BONUS VIDEO:

SRBI U CRNOJ GORI REKLI NE MILU! SA TROJIČINDANSKOG SABORA U PODGORICI UPUĆENA JASNA PORUKA: Ne damo naše manastire i crkve Đukanovićevom režimu! Ako ne odustane, branićemo ih svim sredstvima (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.