BENEDI SE SAM PREDAO POLICIJI: Osumnjičen je za ubistvo SLAVIŠE KRUNIĆA, skovali su KRVAVU ZAVERU protiv biznismena
Đukanović je priveden, Foto: Youtube printscreen

UHAPŠEN

BENEDI SE SAM PREDAO POLICIJI: Osumnjičen je za ubistvo SLAVIŠE KRUNIĆA, skovali su KRVAVU ZAVERU protiv biznismena

U pucnjavi 22. aprila u Glamočanima kod Trna ubijen je i jedan od napadača na Krunića, Željko Kovačević

Objavljeno:

Benedi Đukanović, koji je bio u bekstvu nakon ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića 22. aprila, predao se sinoć policiji u Sarajevu, nakon čega su ga preuzeli pripadnici MUP-a Republike Srpske i danas je prebačen u pritvor.

Načelnica Odeljenje MUP-a RS-a za odnose sa javnošću Mirna Miljanović pojasnila je da će Đukanović biti transportovan u Kazneno-popravni zavod (KPZ) Tunjice kod Banje Luke, jer mu je ranije određen pritvor. Nakon što se Đukanović sinoć predao policiji Kantona Sarajevo, o tome su obavestili kolege iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, koji su ga identifikovali.

Benedi Đukanović je osumnjičen za ubistvo banjalučkog privrednika Slaviše Krunića i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića. U pucnjavi 22. aprila u Glamočanima kod Trna ubijen je i jedan od napadača na Krunića, Željko Kovačević. Trećem učesniku u napadu Emiliju Baldu ranije je određen pritvor, a tokom istrage uhapšen je i Rodoljub Gajić, radnik Krunićeve zaštitarske firme "Sector Security“, zbog sumnje da je umešan u ubistvo svoga šefa.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.