BOSANKU MUŽ ODVEO U BEČ, PA JE IZBACIO NA ULICU: Rekao mi je da idem i da se ne vraćam! RAZLOG JE UŽASAN
Tužna žena / Ilustracija, Foto: Profimedia

POTRESNO

BOSANKU MUŽ ODVEO U BEČ, PA JE IZBACIO NA ULICU: Rekao mi je da idem i da se ne vraćam! RAZLOG JE UŽASAN

Prenosimo šta je rekla u celosti

Objavljeno: 22.05.2019. 21:37h
  • 10

Jedna mlada devojka iz Bosne je ispričala svoju potresnu ispovest na internetu, nakon što se našla vrlo razočarana svojim životom u Beču ali i svoj život sa suprugom koji ju je ostavio. 

Prenosimo šta je rekla u celosti:

Iz Bosne sam i trenutno živim u Beču. Tako sam razočarana da ne znam od kuda da počnem…

Iduće sedmice planirali smo da posetimo moje roditelje u Bosni, a danas mi je muž rekao da on ne ide, a ja da idem sama i da se ne vraćam njemu u Beč.

Šokirala sam se, počela da plačem… nisam znala zbog čega je to odlučio, zbog čega me tera, a onda mi je rekao da me uhvatio kako kradem od njega.

To me baš pogodilo, jer pod krađom smatra to što sam sa njegovog računa skinula 100 eura da kupim poklone svojim roditeljima, sestri, bratu i njihovoj deci. Grozno… jer kada idemo njegovim roditeljima i njegovoj porodici potrošimo i preko 200 eura na poklone.

Stvarno grozno, još mi je sve što sam kupila uzeo i naterao me da mu dam račune da može da vrati poklone koje sam kupila. Kada smo se venčavali i dok sam bila u Bosni bila je skroz druga priča, hvalio se hiljadama evra koje zarađuje i koje troši, a sada ovo…

Ustvari kada sam bolje razmislila problem je druge prirode… Naime već 3 godine smo u braku i ja još uvek nisam rodila nijedno dete, imam manjih zdravstvenih probleme, a on želi decu… ne zbog dece, već zbog socijalnih primanja na decu, a ovo sa 100 evra je našao kao izgovor."

BONUS VIDEO:

GROM OBORIO DRVO TIK ISPRED AUTA! Naleteli na stablo, ali su shvatili šta je gore moglo da se desi! (VIDEO)

(Espreso.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media