SEĆATE SE MLADENACA KOJI SU RASKINULI NA SVOM VENČANJU? Mlada se sada oglasila sa velikim novostima! (FOTO)
Raskinuli su na svadbi, Foto: Facebook printscreen

bosanska sapunica

SEĆATE SE MLADENACA KOJI SU RASKINULI NA SVOM VENČANJU? Mlada se sada oglasila sa velikim novostima! (FOTO)

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mesecima je brujao je celi region

Objavljeno: 17.05.2019. 13:11h
  • 46

Bosanska sapunica u kojoj je glavnu ulogu imala Elda Mujčin iz Gradačca dobila je svoj epilog.

Ona je na Facebooku objavila da je postala majka. Reč je o nesuđenoj supruzi Eldina Huseljića, koja je 30. aprila pobegla sa svadbe sat pre ponoći.

Nedavno je Elda objavila sliku bebe i emotivan status:

- Do sada sam imala mnogo toga, sad imam sve. Voli te mama najviše, Danan.

Od brojnih prijatelja dobila je čestitke, ali od Huseljića, s kojim u braku nije provela ni 24 sata, ni traga ni glasa. Ne oglašava se ni na društvenim mrežama. Slike sinčića objavila je početkom maja, a posebno je potresan post koji je napisala 12. maja.

- Sine moj, ti se nećeš sećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima, promatrala mesec, tiho šaputala tebi i sebi: "Možemo mi ovo." Ti se nećeš sećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho: "Zdravo, dušo." Ti se nećeš sećati kako si, kao čarobnim štapićem, izlečio moj slomljeni duh. Kako si zacelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena pre nego što sam te dobila, a ti si me ponovno sastavio - napisala je Elda Mujčin.

Za svog sina napisala je da je „najljepša beba“.

- Nećeš se sećati onih noći kad sam odlazila na spavanje i osećala beskrajni strah zbog toga što sam mama. Da li sam dovoljno dobra? Da li sam zabrljala bezbroj puta već do sada? Da li sam ja u stanju da budem onakva mama kakvu ti zaslužuješ? Ni sanjala nisam da se nečijoj sreći i uspehu mogu toliko radovati! Nećeš se sećati, ali ja hoću - navela je Mujčin na Facebooku.

O Eldinovoj i Eldinoj svadbi mesecima je brujao je celi region. Posebno što je njihov brak pukao zbog para, jer nisu mogli da se dogovore ko će uzeti novac sa svadbe. A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Umesto toga, bili su svedoci bega mlade i bruke koju je Eldin doživio kada je Elda oko ponoći nestala. Nekoliko dana kasnije, Elda Mujčin objavila je da je trudna. Elda je ranije objavljivala stihove pesma u kojima je svom bivšem mužu potvrdila da će uprkos brakorazvodnoj proceduri koju je Eldin pokrenuo dan posle venčanja, roditi dete koje je dokaz njihove ljubavi.

- Imam dokaz da si bio sa mnom, imam dokaz za ljubavni čin, imam dokaz, nosim ga u sebi, on se zove nerođeni sin - poručila je svima ovom pesmom Elda Mujčin.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media