NOVI DETALJI HORORA U BIH: Dečak (6) upao u NABUJALI POTOK! U potrazi pronađen JEDAN predmet! (VIDEO)
Akcija traženja dečaka još uvek traje, Foto: Printscreen Twitter

I DALJE SE TRAGA ZA DEČAKOM

NOVI DETALJI HORORA U BIH: Dečak (6) upao u NABUJALI POTOK! U potrazi pronađen JEDAN predmet! (VIDEO)

Za dečakom tragaju i Specijalna policijska jedinica MUP-a ZDK

Objavljeno: 14.05.2019. 16:43h
  • 18

U mestu Begov Han kod Žepča danas u poslepodnevnim satima maloletno dete je palo u nabujali potok, a potraga još uvek traje.

Kako se nezvanično saznaje, dečak (6) je vozeći bicikl po drvenom mostu ispred kuće izgubio ravnotežu i upao u nabujali potok. Njegova majka odmah je skočila za njim u nameri da ga spasi iz vodene bujice, međutim, voda je bila prejaka te ona nije uspela u svojim namerama.

Nedugo nakon toga, meštani su nekoliko desetina metara pratili šestogodišnjeg dečaka u potoku, a zbog nepristupačnog terena ništa drugo nisu mogli uraditi. Brzom intervencijom, meštani su na dva mosta koja se nalaze nekoliko stotina metara od mesta gde je dečak upao u potok postavili metalne vodopropusne ograde kako bi sprečili da dečak završi u reci Bosni.

Vozilom Hitne pomoći majka dečaka je prevezena u bolnicu, a specijalna jedinica MUP-a ZDK angažovana je na traganju za dečakom.

Za dečakom tragaju i Specijalna policijska jedinica MUP-a ZDK. Napori meštana traju već satima, pregleda se svaki metar korita potoka, kukama se pretražuje dno.

- Ekipe su na terenu i trenutno se radi na postavljanju mreže preko reke kako bi telo nesrećnog dečaka moglo biti izvučeno - kažu iz GSS-a.

Bicikl je pronađen nekoliko stotina metara od mesta gde je dečak upao u potok, ali njemu nema ni traga.

 

(Espreso.rs/ Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media