VIDELI SU MUŠKARCA KAKO ODVODI DEVOJČICU (12) U NAPUŠTENU KUĆU! Meštani malog sela su hitno reagovali
Ovaj muškarac je odveo devojčicu, Foto: MUP ZDK

užas u bih

VIDELI SU MUŠKARCA KAKO ODVODI DEVOJČICU (12) U NAPUŠTENU KUĆU! Meštani malog sela su hitno reagovali

Nepoznatog muškarca s devojčicom su u napuštenoj kući u mestu Ljeskovica usred dana pronašli meštani

Objavljeno: 13.05.2019. 12:52h
  • 2

Inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) istražuju slučaj seksualnog odnosa 32-godišnjeg muškarca sa 12-godišnjom devojčicom u Žepču, saznaje “Dnevni avaz”.

Nepoznatog muškarca s devojčicom su u napuštenoj kući u mestu Ljeskovica usred dana pronašli meštani, koji su odmah o svemu tome obavestili i tamošnju policiju.

- Komšija mi je uznemireno pozvonio na vrata i pozvao me da idem s njim do kuće ispod puta. Kaže, ćerka mu je rekla da je devojčica otišla s nepoznatim muškarcem u kuću i da su tamo već dvadesetak minuta – govori očevidac ovog događaja.

Odmah su, dodaje, otišli do kuće te polako ušli da ih 32-godišnjak ne bi čuo. No, sve se, zapravo, i odvijalo iza vrata.

- Pokušali smo otvoriti vrata, ali nismo mogli. Oni su bili tik iza njih. Upozorio sam ga da izađe, odbijao je. Potom sam iz sve snage udario nogom u vrata, nakon čega je nepoznati muškarac izašao, dok se devojčica sakrila iza kauča, a potom i pobegla – kaže očevidac.

Odmah su nazvali policiju, koja je, zajedno s timovima istražitelja, izašla na mesto događaja.

- Iako meni i komšiji ništa nije hteo reći, buncao je, govorio da bi se kuća mogla urediti, dozvao se onog trenutka kad je došla policija. Potom je priznao inspektorima seksualni odnos s devojčicom, ali se čekaju rezultati veštačenja iz Tešnja da se potvrde ovi navodi - govori on.

Policija je na mestu događaja fotografisala i izuzela sve dokaze, koji će se koristiti u rasvetljavanju ovog događaja. 

Muškarac je iz Željeznog Polja, a ranije je poznat policiji da pešači na duže staze pa je odlučio prepešačiti i 40 kilometara do Ljeskovice da zavede devojčicu.

Kako je očevidac celokupnog događaja, koji je dao izjavu i u Policijskoj stanici Žepče, rekao za "Avaz", istražuju se sve okolnosti i još se ne zna je li reč o silovanju.

- Prema rečima druge devojčice, koja je bila s tom maloletnicom, ona je dobrovoljno otišla s njim u tu kuću, bez prisile. Videćemo šta će pokazati istraga, veštačenje. Još je misterija je li reč o silovanju – govori očevidac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media