OBJAVLJENA STRAŠNA ČINJENICA O NESTANKU DEVOJČICA: Evo u kakvom su stanju bile kad su ih pronašli!
Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić, Foto: Printscreen

STRAŠNO

OBJAVLJENA STRAŠNA ČINJENICA O NESTANKU DEVOJČICA: Evo u kakvom su stanju bile kad su ih pronašli!

Devojčice su pronađene jutros oko 2.45 časova na lokalnom putu u mestu Striježevica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj

Objavljeno:

Dve trinaestogodišnje devojčice sa područja Doboja, za kojim je policija tragala devet časova, pronađene su rano jutros u mestu Striježevica mokre i promrzle, a o svemu je obavešten Centar za socijalni rad.

Nestanak devojčica prijavljen je Policijskoj upravi Doboj juče u 17.00 i 17.20 časova, a potom su o tome obaveštene sve policijske stance iz sastava Policijske uprave Doboj, kao i sve susedne policijske stanice.

U potrazi za njima bili su uključeni službenici policijskih stanica Doboj jedan i dva i Petrovo, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj, Sektor kriminalističke policije dobojske Uprave, Jedinica za operativnu tehniku MUP-a Republike Srpske i Jedinica za podršku Policijske uprave Doboj sa psom tragačem.

Devojčice su pronađene jutros oko 2.45 časova na lokalnom putu u mestu Striježevica, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon pronalaska, devojčice su prevezene u Dom zdravlja Doboj radi ukazivanja potrebne lekarske pomoći, nakon čega su ih preuzeli roditelji.

Trinaestogodišnje Ivana Spasojević i Mihaela Nikolić iz Doboja pronađene su jutros na lokalnom putu u dobojskom naselju Striježevica, saznaju "Nezavisne".

One su učenice sedmog razreda Osnovne škole "Sveti Sava" u Doboju.

BONUS VIDEO:

ŠEŠELJ DRŽI OTADŽBINSKI KONGRES POD ŠATROM U HRTKOVCIMA: Poručio da nema šta da krije od naroda, pa otvorio skup himnama Srbije i Rusije! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.