ISPRAVKA: MIGRANTI MLADIĆU NISU RAZBILI LOBANJU! Napali su ga NAVIJAČI!
Dežurni operativac rekao je da su maloletnika napala lica tamnije puti, i da je on prevezen u bolnicu gde su mu konstatovane teške povrede glave, Foto: Profimedia

užas u sarajevu

ISPRAVKA: MIGRANTI MLADIĆU NISU RAZBILI LOBANJU! Napali su ga NAVIJAČI!

Napad se dogodio sinoć u 19.20 časova u Ulici Halida Kajtaza u blizini Železničke stanice

Objavljeno: 21:55h

Otac maloletnika koji je teško povređen na području sarajevske opštine Centar kada ga je napalo više nepoznatih lica koja su pokušala da ga opljačkaju, rekao je da su njegovog sina napali migranti, ali ovo je demantovano.

Mladićev otac ispričao je za Klix.ba da je njegov sin krenuo kući oko 19.00 časova od Železničke stanice prema tunelu Ciglane, i da su mu spreda prišla dva migranta i uhvatila ga za "bubreg" torbicu koju je nosio.

"Tražili su mu pare, a onda su mu s leđa prišla još dvojica i počela da mu rovare po džepovima. Udarili su ga šipkom u glavu. Jedan čovek je zaustavio automobil, pomogao mu i odvezao ga u Hitnu pomoć. Ja sada tragam za tim humanitarcem da mu zahvalim", rekao je otac pretučenog mladića.

Prema njegovim rečima, migranti su mladiću razbili lobanju i on se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi.

"On je policiji dao detaljan opis migranata koji su ga napali", dodao je mladićev otac.

Maloletnik čiji su inicijali H.A. teško je povređen na području sarajevske opštine Centar kada ga je napalo više nepoznatih lica, koja su pokušala da ga opljačkaju, potvrđeno je ranije Srni u MUP-u Kantona Sarajevo.

Napad se dogodio sinoć u 19.20 časova u Ulici Halida Kajtaza u blizini Železničke stanice.

Ipak, nekoliko dana posle ovoga oglasila se policija ovim saopštenjem:

"Radeći na rasvjetljavanju prijavljenog krivičnog djela razbojništvo u pokušaju, počinjenog dana 03.05.2019.godine, kojom prilikom je teške tjelesne povrede opasne po život zadobio mldb. A.H., rođen 2002.godine, nastanjen u Sarajevu, policijski službenici II PU su došli do saznanja da izvršioci pomenutog krivičnog djela nisu migranti, kako je javnost obaviještena, već se radi o pripadnicima navijačke skupine. Također smo došli do saznanja da je krivično djelo počinjeno na mostu “Suade Dilberović i Olge Sučić”, a ne u ulici Halida Kajtaza, općina Centar, kako je javnost prethodno obaviještena."

Bonus video

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.