PREVRĆU SVAKI KAMEN! Policija pretražuje mesto gde je ubijen biznismen, već su pronašli KLJUČNI TRAG
Pretraga u Glamočanima, Foto: MUP RS

ubistvo slaviše krunića

PREVRĆU SVAKI KAMEN! Policija pretražuje mesto gde je ubijen biznismen, već su pronašli KLJUČNI TRAG

Policijski službenici MUP-a Srpske ranije su lišili slobode Emilija Baldu i Gorana Milanović koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića

Objavljeno:

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitete MUP-a Republike Srpske u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice od ranih jutarnjih časova vrše pretragu terena na širem području Glamočana, gde je izvršeno trostruko ubistvo.

Načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović ranije je izjavila Srni da je policija pronašla dve automatske puške i odbačene pripadajuće okvire za municiju za koje se pretpostavlja da su korišteni prilikom izvršenja ubistava u Glamočanima.

Oružje je pronađeno jutros prilikom pretraga terena.

Policijski službenici MUP-a Srpske ranije su lišili slobode Emilija Baldu i Gorana Milanović koji se sumnjiče da su izvršili krivično delo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića u Glamočanima.

Slaviša Krunić je ubijen
Slaviša Krunić je ubijen foto: RTV BN, Damir Dervišagić

U bekstvu je jedan od napadača Benedi Đukanović i za njim je raspisana poternica, a u toku istrage policija je otkrila da je on pobegao vozilom "golf sedam" bele boje registarske oznake 003-K-770.

- Policija moli sve građane da ukoliko primete navedno vozilo da pozovu telefonski broj 192 ili da jave najbližoj policijskoj stanici - naglasila je Miljanovićeva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Nezavisne.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.